Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bókol, ha nem akar semmit se tőlem?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,aki mostanában mindig bókol. Dicsérgeti az alakom ,de csak ennyi. Mi ez? Nem értem őt.Szerintetek?2020. febr. 20. 21:26
2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nem
2020. febr. 20. 21:28
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem mondja meg? Mert nem mondja
2020. febr. 20. 21:30
5/16 anonim válasza:
Gyakran látod? Én szoktam szimpatikus nőknek az alakját nézni és bókolni hogy milyen csini ez vagy az a porcikája.
6/16 anonim válasza:
Ha egyedülálló, azaz nem szeretőt akar, és neked is tetszik, flörtölj vele, hátha lesz belőle valami:)
7/16 anonim válasza:
Mert ez nem úgy megy, hogy: jó a segged, dugunk?
Kellene valami reakció a részedről, amire lehet építeni.
8/16 anonim válasza:
miért, mi jobb? a bók, vagy ha rád ront, hogy "Hello, Marika, megdugnálak!mikor csinálhatjuk??"
9/16 A kérdező kommentje:
Már voltunk együtt
2020. febr. 20. 22:02
10/16 anonim válasza:
Oke, akkor: megint dugni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!