Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Agresszióra hajlamos pasik!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszióra hajlamos pasik! Mit tennétek akkor, ha a barátnőtök ilyen sráccal kavart volna egy bulin?

Figyelt kérdés

Vannak pasik, akikben benne van az, hogy leverné azt a csávót, aki a csaját megdugta.

De mi történne akkor, ha kiderülne, hogy ezek közül volt valaki a tettes:

[link]

Inkább az elengednétek a dolgot, és csendben szakítanátok?

2021. jún. 25. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok agresszióra hajlamos, ha párom megcsalna meg pláne nem a másik férfit hibáztatnám.

De ezektől én nem félnék, talán még a középső van a legjobban kigyúrva, de az bunyóban nem sokat ér ha lassú.

2021. jún. 25. 23:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok agresszív, de azért megvédem magam, ha kell. Bevallom velük nem szívesen verekednék. Fele ennyire se vagyok izmos. Jó eséllyel belegyűrnének a sapkámba. Ha ők jönnének oda kötekedni, akkor már csak becsületből is beveretném a pofámat, de nem mennék én oda kötekedni. :D
2021. jún. 26. 00:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy aggresszióra hajlamos pasi simán nekimenne egy ilyennek! Ha nem tudja felvenni a versenyt, akkor leverik. Nem fogja visszatartani.
2021. jún. 26. 00:10
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Kicsit szètverném a fejèt hogy két hètig le nem venné a napszemüveget. Ja nem a pasikra gondoltam mert azok nem tehetnek róla. A rbancot verném.
2021. jún. 26. 00:14
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Én nem vagyok agresszív, hidegvérű fajta vagyok, így én egyszerűen csak kidobnám a barátnőmet (meg talán bosszút állnék rajta valahogy), de a srácokat nem bántanám. Őszintén, én inkább haverkodnék velük, ugyanis az ilyenek jó puncimágnesek, így velük tartva nekem is több jutna.

A kigyúrtság meg egy valódi harcban nem igazán mérvadó. De olyannal, akinek saláta füle van, azzal igyekeznék nem rosszban lenni, magamat nyilván próbálnám megvédeni, azért van egy határ, amikor már küzdeni kell.

2021. jún. 26. 00:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy ilyen pasit. Vézna, gyenge, mint a harmat. Csak a feleségével szemben mer agresszív lenni.
2021. jún. 26. 00:31
 7/11 anonim ***** válasza:
16%
Kb olyan alkatom van, mint a 2 szélsőnek. De egyedül nincs értelme rájuk menni, hanem többedmagammal. A nő is megkapná, ami jár.
2021. jún. 26. 06:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én egykori barátnőmet hasonló kaliberű, csak cigány srácok dugták és szopatták meg a kocsijukban. Annyi különbség még van, hogy csak ketten vágták partiba, nem pedig hárman. Én nem mertem szólni semmit, nehogy megverjenek, kiterjedt rokoni és barátikörrel rendelkeztek.
2021. jún. 26. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:
A csajt verné meg, ez nyilvánvaló.
2021. jún. 26. 09:52
 10/11 anonim ***** válasza:
8 éves korom óta karatézok. Midnig is nagyon tehetséges voltam. Már az elejétől sokkal fölöttem lévő rangokat verek be. Ezek a képen a lufi testükkel, nulla edzettséggel és nulla harcművészeti tudással..., könnyű reggelik lennének mint a palacsinta.
2021. jún. 27. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!