Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osszetort szív megváltoztatja az embert?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 20:15
2/9 anonim válasza:
Igen. Engem sok szempontból megváltoztatott. Sokkal zárkózottabb, antiszocabb lettem. Persze járok el sokat itthonról, de tök jól elvagyok csendben.. :D
Meg teljesen máshogy látok már dolgokat. Sokkal több időt fordítok magamra. Erősödök, fejlődök. Tanulok. Egy szakítás utáni időszak mindig erről szól.
4/9 anonim válasza:
Igen. Hasonló tapasztalataim vannak mint a második válaszolónak, kiegészítve azzal, hogy sokkal bizalmatlanabb lettem.
5/9 anonim válasza:
Igen. Én nagyon zárkózott meg visszahúzódó lettem.
6/9 anonim válasza:
Igen. Én is felhúztam magam köré egy szép magas, vastag falat. Már sokkal jobban szeretek egyedül lenni.
7/9 anonim válasza:
Igen.
A harmadik plátói szerelem után végleg bezárkóztam.Nem nyitok senki felé,társkeresőt sem használom,évente kb 2x mozdulok ki csak úgy alapon szórakozni.Az egész párkapcsolatosdi már nem is érdekel.
22/N
8/9 anonim válasza:
Igen. Jó időre tönkretesz. Aztán előbb-utóbb, (ha évek kellenek is hozzá), de amikor összeszeded magad, erősebben és magabiztosabban tudsz élni.
9/9 anonim válasza:
30 éve vagyok már szerelmes egy nőbe, de nem tudom őt elfelejteni, hiába olyan szép, de nem tudok megválni nélküle, már nem is akarom...
Ő nem szeret, de ÉN szeretem :)
Egy idő után rájössz, hogy lehet, egy jobbat érdemelsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!