Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelezhet ez?

Figyelt kérdés

amikor meglátok egy dögös csajt elkezdek izzadni és hevesen ver a szívem. tesztoszteron dúlhat bennem?

19/F

2021. jún. 9. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Stresszes vagy. Legyél lazább, nyugodtabb.
2021. jún. 9. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
a "melegség" kulcsszó azért került be ha valaki nem értené ez az izzadásra és melegségérzése vonatkozik és nem az orientációra.
2021. jún. 9. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Hat ez hatalmas :DDDDD
2021. jún. 10. 01:26
 4/5 A kérdező kommentje:
a kérdést a biosz tanárom ihlette.. :DDDD pont beszeltunk órán erről és hogy ha egy fériben/srácban dúl a tesztoszteron képes felizgulni akár a csaj gondolatától is.. :DD
2021. jún. 10. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Van az úgy. :D Bár nekem még nem volt ennyire, csak akibe szerelmes voltam vagy nagggyon nagggyon tetszett. Akkor járt a szívem agyonra amikor megláttam. Meg rögtön veres a fejem. Lebuktattam magam mindig. :D
2021. jún. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!