Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem vagy csak a törődés miatt erezhetem ezt?
Van egy pasi akit 13 éve ismertem meg. Ő nagyon oda volt értem de soha nem jöttünk össze.Nekem külsőre nem tetszett és néha idegesítőnek is tartottam ismeretségünk elején.
Talán mondhatom azt hogy barátok lettünk. Nagyon sokat beszélünk egymással igaz van hogy kisebb nagyobb szünetekkel. Ő még mindig utalgat rá hogy össze jönne velem és mennyire sajnalja hogy soha nem volt köztünk semmi.
Pár éve mondtam neki, hogy lehet elkéne felejtenünk egymást ha még mindig itt tart. De azt mondta tudja kezelni a dolgot.
Nekem született egy gyerekem 6 éve és sajnos az apukájával nagyon megromlott a kapcsolatunk. Úgy érzem a végét járjuk.
Nem rég megint feltünk a srác, napi szintem beszelünk és most úgy érzem elkezdtem vonzódni hozzá.
Nem tudom eldönteni , hogy ez most a rossz párkapcsolat miatt lehet vagy ennyi idő alakultak ki iránta valós érzések.
is-is
A rossz kapcsolatod által tudja ő éreztetni veled, hogy milyen az amikor tisztelnek, szeretnek, odafigyelnek rád. Ez utóbbi meg mind olyan érték, ami vonzóvá teszi, főleg amíg közben kapod a képletes pofonokat a férjedtől.
Ráadásul a rendszeres beszélgetés is hozzátesz ehhez. Gondolom minden nap nagyjából ugyanakkor beszélgettek. Ez várakozással tölt el. Már reggel azon gondolkzol, hogy milyen jó lesz vele este beszélgetni.
Ezek együtt valós, őszinte érzések kialakulásához vezetnek.
Amikor férfit kerestél, nem kellett.
Amikor apa kell, akkor egyből vonzó.
Ebből szerintem kitalálod talán, h miért érzed ezt. A saját agyad csap be, ha lehet ezt írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!