Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így barátnőm ha az ismerkedésben félénk vagyok?
Leblokkolok a lányok előtt, nem jut az eszembe semmi. Már 23 éves vagyok és a lányok már elvárnák a tapasztalatot szerintem. Én meg olyan vagyok mint egy kisfiú.
Sosem volt még barátnőm sajnos.
Ez az ismerkedés olyan mint egy verseny, ha az ember nem menő és gyors akkor minden lányra előbb lecsapnak a fiúk.
Nem is az emberi értékek számítanak.... Pedig az lenne a jó legalábbis hosszú távon.
Egy gyerek vagy, én őszintén nem értem, mit kell félni a lányoktól.
Nem egy daganat az agyadban, ami akármelyik pillanatban megöl, sem egy 30 milliós autó, amire úgy kell vigyázni, hogy húha.
Ugyna olyan ember.
Csak te vagy egy nagy gyerek, aki szépen lassan olyanná válik, hogy csúnya lányok, bürühühü, nem látják a belső értékeim. Hogy vennénk észre, ha meg se szólalsz?
Ember, beszélni sem tudsz, és ha nagyon akarnál tennél ellene, de még ehhez is gyenge vagy.
Egy akaratgyenge némával szerinted meg ki jön össze? Max valami süketnéma.
Megjött a napi 23 éves szűz fiú Rinyálása is...
Már pont kezdett hiányozni
És igen, már én nőként gúnyollak ki
Szánalmas amit már itt művelsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!