Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna, (ha egyáltalán) nőként láthatóan, és érezhetően izmosabbak, erősebbek vagytok a párotoknál?
Egyetlen reszlet ilyen rajtam. Vekony vagyok, noies is, de olyan baromira szeles vallam van, amit sok pasi megirigyelhetne. Szerintem ezert tudok erolkodes nelkul nehezet cipelni. A paromnak viszont az en aranyaimhoz kepest keskenyebb a valla. Tetszik a parom, de orulnek, ha egy varazslo szelesre varazsolna. Magat a csontot.
Nem erdekes.
Nekem unokatesóm az, aki férfiban sokszor gyengébb, mint én nőben. Nem hiszem, hogy férfiként tudnék tekinteni rá, ha ez opció lenne. Még így is zavar, hogy nagyobbat tudok emelni, kitartóbb vagyok, ha erőkifejtésről van szó. Az pedig már csak hab a tortán, hogy nem is sportolok semmit, tehát a sima túléléshez elegendő izomzatom is erősebb, mint az övé.
Engem irtóra zavarna, ha én lennék az erősebb, keményebb egy kapcsolatban.
Tekintve, hogy nem sportolok semmit, és csak az az izom van rajtam, ami ahhoz kell, hogy kiszaladjak a pizzafutár elé a lifthez, így nemhogy férfiatlan, de egyenesen ciki lenne, ha valaki pasiként gyengébb lenne nálam és még így is le tudnám nyomni bármilyen erőfitogtató módszerrel.
Nem elvárás, hogy a párom izmos vagy edzett vagy akármi legyen, de azért legyen már egy erősebb testalkata, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!