Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a könnyebb?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a könnyebb lelkileg?
Soha senkit se szeretni igazán, vagy szeretni valakit aki elhagyott?
Egyik se könnyű, de mégis. :3
Ha valaki sose ízlelte akkor vágyakozik utána, de aki már ízlelte és elvették tőle, az még többet akarna.
2021. jún. 22. 16:21
A kérdező szavazást indított:
Inkább szeressenek majd hagyjanak el.
Ha elhagynának, akkor inkább soha ne szeressen senki.
21 szavazat
1/6 anonim válasza:
Szerintem szeretni olyan valakit, akit nem kellene, az rosszabb:)
2/6 harebell válasza:
Szerintem jobb megtapasztalni, hogy milyen szeretni és szeretve lenni (persze most gondolom, elsősorban szerelemre gondolsz), mint enélkül élni. Az nagyon nehéz, hogy vége, de a szép időszakot már nem veszi el senki, illetve ott van a remény, hogy idővel lesz más (persze a remény akkor is ott van, ha még soha nem volt beteljesült szerelem).
3/6 anonim válasza:
Ha elhagy, akkor az azt jelenti, hogy legalább egy kis ideig megtapasztalhattam a viszonzást. Az nagy élmény. Az örökös viszonzatlanság engem nagyon kicsinált. Abban nincs mire visszaemlékezni se, míg azért egy kapcsolatban vannak jó dolgok... még akkor is, ha véget ért, van benne pozitívum is, és értíkesebbnek.ítélem az életemet azóta, mióta megélhettem a szerelmet.
4/6 anonim válasza:
majdnem minden ember átéli az első opciót...
5/6 A kérdező kommentje:
Elsősorban azoktól kérdezem, mert ők ismerik mindkét érzést.
2021. jún. 22. 17:05
6/6 anonim válasza:
Hm. Nagyon csúnyán ért véget az első és egyetlen kapcsolatom 7,5 év után.
Gondolkodtam, hogy úgy álljak - e hozzá, hogy bánom, hogy megismertem? Vagy úgy, hogy volt, akivel szép éveket töltettem együtt, rengeteg emlékkel és élménnyel gazdagodtam, amivel egyedül nem tudtam volna? Úgyhogy a csúnya vég ellenére (pedig még mindig rettenetesen fáj), köszönöm, hogy részem lehetett ebben. Tanultam sokat, "legközelebb" okosabb leszek, ha lesz legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!