Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen dolgok jól szoktak elsülni?
Sziasztok. Kb egy éve ideköltözött a településre egy lány, aki úgy az első perctől felkeltette az érdeklődésem, kíváncsi voltam rá milyen Ő, de sosem jutotottunk úgy el egy találkozóig vagy valami. Néha beszélgettünk kicsit és ennyi.
Az utóbbi időkben azonban pedzegettem neki, hogy szeretném jobban megismerni, végül lassan, úgy a 4. próbálkozásra "beadta a gép". Megbeszéltük, hogy péntek este a lakásán összeülünk és beszélgetünk, filózgatunk. Így is lett, ittunk 2 sört, beszélgettünk, egészen az ágyig beszéltük egymást, ahol aztán szex kerekedett a dologból...3 napig ott ragadtam, szex,iszonyú sok mélységes beszélgetés, intimitás, egyszerűen mindketten szuperül éreztük magunkat. Minden idealizálás nélkül mondom, úgy érzem az élet őt nekem küldte (tisztán látok, nem vagyok szerelmes belé). Azóta sokat jár nagyon a fejemben ez a nő, de mivel lehet azt mondani, hogy nem ismerem, ezért a szerelem nem kúszhat be ilyen hamar. Kérdésem az lenne, hogy az ilyen dolgokból kerekedhet-e valami szép, illetve ha nektek is volt ilyen szitu, akkor az hogyan végződött? :) Előre is köszönöm. 30F/30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!