Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ilyen dolgok jól szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen dolgok jól szoktak elsülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kb egy éve ideköltözött a településre egy lány, aki úgy az első perctől felkeltette az érdeklődésem, kíváncsi voltam rá milyen Ő, de sosem jutotottunk úgy el egy találkozóig vagy valami. Néha beszélgettünk kicsit és ennyi.

Az utóbbi időkben azonban pedzegettem neki, hogy szeretném jobban megismerni, végül lassan, úgy a 4. próbálkozásra "beadta a gép". Megbeszéltük, hogy péntek este a lakásán összeülünk és beszélgetünk, filózgatunk. Így is lett, ittunk 2 sört, beszélgettünk, egészen az ágyig beszéltük egymást, ahol aztán szex kerekedett a dologból...3 napig ott ragadtam, szex,iszonyú sok mélységes beszélgetés, intimitás, egyszerűen mindketten szuperül éreztük magunkat. Minden idealizálás nélkül mondom, úgy érzem az élet őt nekem küldte (tisztán látok, nem vagyok szerelmes belé). Azóta sokat jár nagyon a fejemben ez a nő, de mivel lehet azt mondani, hogy nem ismerem, ezért a szerelem nem kúszhat be ilyen hamar. Kérdésem az lenne, hogy az ilyen dolgokból kerekedhet-e valami szép, illetve ha nektek is volt ilyen szitu, akkor az hogyan végződött? :) Előre is köszönöm. 30F/30N

2021. jún. 21. 23:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ezen gondolkodni? Ha tetszik, és jó volt, akkor ismételjétek sűrűn. Ha közelebbről megismered, bármi lehet, sőt simán lehet, hogy már szerelmes vagy. Amíg nem okoz csalódást ne kételkedj!
2021. jún. 21. 23:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Igazság szerint megijedtem...nekem sokáig nem volt senkim(évek),úgy gondoltam, én most már ebből kimaradok...aztán jön valaki, és megfelel az elképzelésemnek...a szexről ne is beszéljünk, isteni, már a harmadik napon egyszerre élveztünk el, más ezért éveket van kapcsolatba sok esetbe.
2021. jún. 21. 23:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne ijedj meg, élvezd!
2021. jún. 21. 23:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne ijedj meg, ha megfutamodsz, örökké bánni fogod. Érezzétek jól magatokat együtt, sok sikert!
2021. jún. 22. 00:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet, hajrá!
2021. jún. 22. 13:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Jó ötlet egyáltalán összejárkálni intim pillanatokért és szexért? Így még nem kezdődött nálam kapcsolat, és nem akarom elszúrni.
2021. jún. 22. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha minden tökéletes miért kételkedsz? 3 nap egyben, az vagy 50 randinak megfelel.
2021. jún. 22. 20:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Tökéletes nem létezik. Nagyon bonyolult lelkek vagyunk, nehéz szavakba önteni. Azt tudom, mióta eljöttem, van egyfajta nyomás a hasamban, egy erő ami néha kicsit kitekint, és olyankor izgatott leszek és picit vidám, de ez hamar visszabújik a barlangjába és nyom tovább, mintha nem tudná kijöjjön-e vagy inkább maradjon.
2021. jún. 22. 21:16
 9/13 A kérdező kommentje:
De általánosan nyomás alatt tart, bizonytalan, fél.
2021. jún. 22. 21:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne félj! Kérj randit tőle, hogy visszatérj a komfort zónádba.
2021. jún. 22. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!