Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj, ha egy párkapcsolatban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy párkapcsolatban a nő többet keres, mint a? férfi?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint nem baj. Sőt, én kifejezetten büszke lennék az ilyen barátnőmre, és igyekeznék tanulni tőle, hogy miként lehet magasabb szintre lépni a munkában.
2021. jún. 21. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Ilyen nővel össze se jönnék!
2021. jún. 21. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj alapvetően.

Akkor okozhat konfliktust, ha mondjuk a nő ettől kevésbbé érzi férfiasnak a párját, vagy épp a férfinak lesz komplexusa, hogy kevesebbet keres a párjánál.

Egyéb esetekben nem kéne, hogy problémát okozzon.

2021. jún. 21. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

haha, te lehet hogy büszke lennél, de a nő nem tisztelne

most majd hirtelen mindjárt megjönnek a diplomás nők a munkanélküli pasijukkal

csak arra leszek kíváncsi, hogy fél év múlva kinek a farkán pattognak majd a jelenlegi párjuk helyett

2021. jún. 21. 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon nagy baj!
2021. jún. 21. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Van, hogy csak a szerencsén múlik, hogy ki keres többet.

Lehet mindkettőnek megfelelő végzettsége, de lehet, hogy a nő könnyebben elhelyezkedik.

Van egy pár, régi barátaim, mindketten ugyanarra az egyetemre jártak ugyanazon végeztek, de a csaj jó ismerősök révén, jó munkahelyre került, jó fizetésért. Míg a srác a szakmájában 3 évig nem talált állást.

amúgy meg lehet mindkét embernek magas szintű végzettsége, de nem csak a végzettségen, hogy ki mennyit fog keresni. Vannak szakmák amik jobban vannak amik kevésbé jól fizetnek.

Szóval összességében jó nagy marhának tartom aki ebből indul ki, hogy ki mennyit keres.

Azt el tudom fogadni ha valakinek fontos, hogy a másiknak mi a végzettsége, és nem adja lejjebb. Az már más.

2021. jún. 21. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
A nőnek biztos baj lenne.
2021. jún. 21. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Jajj... amikor én friss diplomás nő voltam, a párom szakmunkás ember volt. Tetejében, nem sokkal kerestem többet nála.

És ő lépett tovább nem én.

Szerintem elavult már nagyon az a nézet, hogy a férfi a családfenntartó, főleg, hogy egyre több fiatal már nem is akar gyerekeket.

2021. jún. 21. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:

"Azt el tudom fogadni ha valakinek fontos, hogy a másiknak mi a végzettsége, és nem adja lejjebb. Az már más."

Én meg ezt nem tudom elfogadni! lehet valaki akármilyen művelt morálfilozófia, etika, művészet és vallástörténész szabad bölcsész aki három nyelven beszél, ha csak egy falusi kultúrházban tud dolgozni tárlatvezetőként meg ruhatárosként havi max. 180 ezerért.

A másik oldalon meg áll egy vállalkozó szakmunkás, aki semmilyen nyelven nem beszél, csak egy érettségi+szakmája van de félmillát keres havonta tisztán.

A szakmunkás még lehet művelt, ha olvas, de a szabad bölcsészed sosem fog jól keresni.

2021. jún. 21. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Nem azt mondtam, hogy én annak örülök és elfogadom, de ha valaki a végzettség miatt hisztizek, akkro hisztizzen egye fene.

2021. jún. 21. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!