Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez szerelem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez szerelem vagy csak irigykednek mások?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok decemberben ismertem meg egy srácot, aki akkor még kapcsolatban élt a barátnőjével. Együtt laktak és 5 éve együtt voltak. A srác irogatni kezdett és én belementem. Végül hónapokig találkoztunk, mikor lebuktak akkor azt mondta járjunk.

A kapcsolatunkat a szüleim támogatják, de vannak akik szerint a barátom kihasznál, nem szerelmes belém és csak azért van velem, mert van pénze a szüleimnek, van kocsim meg nekem is pénzem.

Nagyon sok mindent megteszek a barátomért ez tény, főzök sütök neki ha jön. Lesem minden kívánságát. Tény, hogy nem vagyok olyan szép és vékony, mint az előző barátnője, de már hónapok óta fogyózok és leadtam néhány kilót. Nekem ő az első a szexben de azt mondja neki a szex is jó. Nekem meg egyenesen szuper.

Szerintetek van okom aggódni, vagy hagyjam figyelnek kívül a megjegyzéseket?

2021. jún. 20. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem lehet biztosan mondani, látni kéne, hogy ő hogy áll hozzád, hogy viselkedik veled. Viszont ha olyanok figyelmeztettek, akik amúgy a barátaid és feltételezhetően jót akarnak neked, akkor érdemes odafigyelni rá, mert ők csak jobban látják, mint az itteni idegenek, akik semmit nem tudnak rólatok. Lehet, hogy te szereted őt, de nem szabad elvakultnak lenni, mert ha igazuk van, te szívod meg. Akkor is veled lenne, ha nem lenne pénzed és nem lesnéd minden kívánságát?
2021. jún. 20. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd 5 ev mulva kiderul
2021. jún. 20. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan is lehet, hogy iszonyuan szerelmes beled, es ez az erzes felevig is eltart. Aztan elmulik. Barmi lehet.
2021. jún. 20. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Én nagyon szeretem meg ő is sokat mondja nekem.

Pl ilyeneket tettek szóvá hogy ha jön én állom a kaját rendelek pizzát, sütök husit, viszek neki fagyit, sütit, mikor kéri.

Ő igaz engem nem vitt el még sehova de nem is kértem.

Nálunk sokszor van családi buli azokon eddig mindig ott volt. Ő elég irányító típus, de nekem ez nem gond.

2021. jún. 20. 22:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem értem miért mondják hogy a pénz miatt lenne velem, mert ő is jól keres. Igaz nem gazdagok a szülei, de nekem ez nem számít.
2021. jún. 20. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!