Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Próbálták már mások is a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálták már mások is a szépvagy.hu társkeresőt?

Figyelt kérdés

Én anno kipróbáltam nem vagyok csúnya bár a szépség relatív mert ugye nem mindenkinek ugyan azt jelenti a szépség :) Szóval a fotóm alapján nem voltam elég szép,hogy bekerüljek :D Most poénból megint megpróbáltam 2 nap amíg eldöntik de addig bepillantást nyertem most az oldalra.Na most ugye ahogy írtam a szépség relatív ahogy körbenéztem nekem jó páran nem tetszenek az oldalon tehát akkor mondjuk van aki az én szempontomból "csúnya" vagy inkább nem szimpi.Szóval akkor,hogy kerülhetnek be az oldalra és ki dönti el ki a szép?Na itt van a macska elásva szóval ha felmegy az ember nem tetszhet mindenki az oldalon és mondhatja bárki,hogy xy nem oda való tehát fura egy ilyen társkereső oldal mivel a szépség relatív :)

Egyébként anno volt egy rondarandi oldal is ott is voltak pl szépek bár lehet csak pl nekem szép xy de másnak meg csúnya szóval bonyolult dolog ez nem is értem ezen oldalak létezését :)

2021. jún. 20. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én próbáltam, bevettek, onnantól nem érdekelt.
2021. jún. 20. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Első jól írja. Sosem akarnék olyan klubb tagja lenni, ami engem is bevenne tagnak:)

A rondarandira amúgy emlékszem, azt hittem, hogy senki sem fog oda regisztrálni, mert nem vállalja be, hogy márpedig ő ronda. Ehhez képest egy csomó kifeezetten vonzó ember volt ott... a fene sem érti.

2021. jún. 20. 10:48
 3/4 A kérdező kommentje:

1/

Gondolom a felszínes meg önértékelési problémás emberek oldala nem?Pl most reggeltem poénból és az oldal elejére beengedett és megláttam,hogy fent van egy nő akit úgy nagyjából ismerek na most a tuning képeken nem csúnya de átlagos képein nem a legszebb,de ez ugye csak nekem másoknak meg gondolom tetszik is meg nem is.Szóval innentől kezdve kicsit hitelét veszti az oldal :) Egyébként nem rég még házas volt a nő igaz szar párkapcsolatba mert az emberrel nem, győzték csalni egymást válás helyet de hát na :)

2021. jún. 20. 11:08
 4/4 A kérdező kommentje:

2/

Egy az önértékelés hiánya,kettő meg ahogy írtam relatív a szépség mindenki tetszik valakinek és sokszor a szép sem szép mindenkinek.

2021. jún. 20. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!