Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy félénk fiúnak eselytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk fiúnak eselytelen az hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés

Félénk, zárkózott, keveset beszélő srác vagyok. Nem tudok így párt találni. Meg akarnék változni csak nem tudok. Meg igazából az lenne a jó ha egy szeretne meg engem egy lány.

Úgy vágynék már arra hogy szeressen egy lány meg persze én is viszont.

Már felnőtt vagyok és még sem megy, meg szeretnék majd apuka is lenni.

2021. jún. 20. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
esélytelen.. max ha felszed egy lány. De abba a kapcsolatba másodhegedűs leszel.
2021. jún. 20. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Ebbe a rinyálásba amit itt leművelsz naponta többször is, ki tudna beleszeretni?
2021. jún. 20. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Így eselytelen. Vagy egy csaj felszed vagy változtatsz magadon.
2021. jún. 20. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

"Ebbe a rinyálásba amit itt leművelsz naponta többször is, ki tudna beleszeretni?"

szívemből szólt

2021. jún. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!