Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúnak tartom magam, lányoknál nem merek kezdeményezni, teljesen lefagyok. Netről egyszer találtak egy lány aki benne volt abba hogy el vegye a szüzességem, attól meg nem féltem ez hogy lehet?
Simán beszélgetni, ismerkedni nem tudok mert nagyon félek hogy hülyeséget mondok, meg hogy el fog utasítani.
De volt hogy neten beszéltem egy lánnyal és ő benne volt hogy lefeküdjünk. És akkor nem féltem vele találkozni. Bár rohadtul izgultam de végül jól sikerült.
Most akkor félénk vagyok vagy nem?
Ne az legyen a célod, hogy mindenképp találj egy p*cit, mert ez nem számít.
Mint a székely bácsi mondása: "Fiam, olyan nőt taálj magadnak, akinek esze is van, mert p*ja mindegyiknek van!"
Szedd össze magad, úgy közeledj a nőkhöz, hogy ne az járjon az agyadban, hogy "jajj, mit fog gondolni", vagy "jajj, ki fog nevetni".
Bármelyik facér nőt meg lehet szerezni, de tényleg bármelyiket!
A kérdés, hogy melyiket érdemes, és melyiket nem.
A K-típusú nőkkel nem érdemes foglalkozni, ráadásul még össze is szedhetsz tőlük valami "ajándékot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!