Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Párkapcsolatban számít, hogy milyen az esetetek?

Figyelt kérdés

Tehát van egy típus ami tetszik nektek, az első barátnőtök is olyan kinézetű volt, viszont a mostani kb. az ellentéte külsőre. Ilyenkor gondolhat a párom arra, hogy nem is tetszem neki annyira és szebb volt az előző barátnő, de az én személyiségem jobban illik hozzá?

Tettem egy próbát és raktam fel póthajat, azt vettem észre, hogy sokkal többször mondja, h szép vagyok.

Alapvetően meg úgy érzem nem vonzódik hozzám eléggé szexuálisan.

2021. jún. 18. 08:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

8-as. :D Tipikus házasság!

- Szívem, ezt meg ezt szeretném...

- Tényleg? Az van ami, más meg nincs, nem is lesz.

- Na de...

- Így jártál!

9-es.

Szerinted a házasságok hány százalékában van az, hogy testileg lelkileg 0-24-ben kívánják egymást? Sőt, a többségében csak egy gazdasági szövetség. Én már megszoktam hogy a feleségem hozzám sem ér. Te még jobban jártál, mert hozzád csak "nem úgy" nyúl. Sőt, neked még van kedved kezdeményezni is, nekem már azt sem.

Remélem feldobtam a napod, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, és te még sokkal jobban jártál mint én. Majd amikor már szabotálja a szexet, meg szexmegvonást alkalmaz büntetésként! Fincsi dolgok azok is... :D

2021. jún. 18. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!