Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Önkivületi állapotban lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkivületi állapotban lehet lenni a szerelemtől, ti tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés
Leszögezem, hogy volt már több kapcsolatom előtte, de ilyet még sosem éreztem. Soha nem voltam ennyire boldog, már az is elég,hogy meglássam ahhoz, hogy csodálatos napom legyen, amit semmi sem tud elrontani. A legfontosabb, hogy ő is legalább ennyire boldog legyen mellettem, mindenben a legjobbat kapja tőlem, az összes vágyát teljesítsem. Ha egész nap csak ölelhetném, csókolhatnám, az is kevés lenne, nem tudok egyszerűen betelni vele. Legszerencsésebb embernek érzem magam a földön, hogy egy ilyen helyes pasi engem válaszott társául. Ha meglátom messziről felém jönni vagy az üzenetét, már akkor olyan hevesen dobog a szívem, mint még sosem.

#szerelem #önkivület
2021. jún. 15. 11:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy egész nap minden gondolatomban csak ő jár, nagyon nehéz a munkámra koncertálnom.
2021. jún. 15. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez normális a kapcsolat elején.
2021. jún. 15. 11:54
 3/10 A kérdező kommentje:
4,5 hónapja tart ez, annyira nem vagyunk már az elején.
2021. jún. 15. 11:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Később majd alább hagy.
2021. jún. 15. 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
"4,5 hónapja tart ez, annyira nem vagyunk már az elején" - ez aranyos volt! De, igen, még nagyon az elején vagytok 😁
2021. jún. 15. 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden csoda egy napig tart. De attól még élvezd ki a lángolást, úszkálj a rózsaszín vattacukor felhőkben és legyél önfeledt szerelmes, aki élvezi a nyarat meg az életet. 🦄🍓🏖💋💞
2021. jún. 15. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam a párommal, bár nálunk nem rögtön az elején alakultak ki ezek a heves érzelmek egymás iránt, hanem fokozatosan. Pont ezt éreztem, amit te is, hogy ha megláttam, hogy írt, azonnal ezerrel dobogott a szívem és lepkézett a gyomrom. Már ötödik éve vagyunk együtt, ebből két éve együtt is élünk és most is nagyon szeretjük egymást, de egészen máshogy. Nem kevésbé, de mégis másfajta szerelem ez, mint az elején, mégis mélyebb. Mai napig imádom, amikor hozzám ér, felhív vagy ír. Szerencsés az, aki ezt viszonozva átélheti, élvezd ki! ❤
2021. jún. 15. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap az tényleg nagyon az eleje, de sok boldogságot kívánok nektek!
2021. jún. 15. 12:12
 9/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ismered a szépirodalmat? Tele van ilyen esetekkel. A szerzők nem az ujjukból szopták, elhiheted.
2021. jún. 16. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez még nem önkívületi állapot. Ennél SOKKKKKAL magasabb minőségű állapotokat lehet elérni. Meditálj többet.
2021. jún. 19. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!