Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti ilyet tapasztaltatok már?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ilyet tapasztaltatok már? Ti hogy alszotok? (Lent)

Figyelt kérdés

Csak én vagyok így egyedül, vagy mindenki más, hogy sokkal jobban alszok, mélyebben és sokkal tovább tudok aludni mióta a barátnőmmel együtt alszok? Mióta mellettem alszik, valahogy sokkal jobb alvó lettem.

Nyilván van köze ehhez annak, hogy szeretem és imádom. De mással is előfordult már?

Van akinek mégis kényelmesebb egyedül aludni?

Egyébként hogy szerettek aludni: összebújva vagy csak egymás mellett?

Mi kicsit összegabalyodva alszunk, szorosan ölelkezve. :) Néha mintha úgy csimpaszkodna belém, mintha félne, hogy ellopnak tőle. És tényleg, jobban alszok!

2020. febr. 16. 08:04
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem kérdezni, de igazából egyértelmű, csak azért mégis: Ti is jobban alszotok szex után? Ha nem is közvetlenül elalvás előtt, de este szeretkezünk, megint csak jobb alvás lesz az eredménye nekem. Mintha a kapcsolat amiben vagyok, úgy... Megnyugtatna, nem tudom.
2020. febr. 16. 08:06
 2/19 anonim ***** válasza:
17%

Mert még friss a kapcsolat. lyenkor természetes hogy a közelségére vágysz állandóan, és ő is mert nem tud betelni veled.

Amikor kiismered a személységét, ő is a tiedet lesznek súrlódások, telítődsz vele, a hangjával, illatával, testével, mániáival akkor a pihenésre fogsz koncentrálni az ágyban elsősorban, nem rá.

Sőt, tovább megyek, később, mikor ő rájön, h kikezdtél a legjobb barátnőjével is, na akkor már nem lesz csimpaszkodás garantáltan. :))

2020. febr. 16. 08:17
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Friss még a kapcsolat és gondolom fiatalok is vagytok. Ez ilyen. Én most 4 év után már rosszabbul alszom vele, mint nélküle, mert felébredek a hangos szuszogására.
2020. febr. 16. 08:20
 4/19 anonim ***** válasza:
68%

Én is jobban alszom a párom mellett, ahogy az exem mellett is jobban aludtam. Mi nem bújunk, csimpaszkodunk, az egyikünknek sem pihentető.

Igen. szex utàn is jobban alszom :).

2020. febr. 16. 08:30
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Mi még 10 év kapcsolat után is akkor pihentünk igazán, ha össze bújva aludtunk.
2020. febr. 16. 09:08
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Szex utan igen jobban alszom

Viszont utalok barki mellett aludni idegesit es allando keszultsegben vagyok utalom ha ejszaka hozzam ernek

Szoval kulon alszunk

10 eve hazas vagyok N34 🙂

2020. febr. 16. 11:34
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

En a cicammal alszom a legjobban. Mikor odabujik hozzam, az sem zavar, hogy nem moccanhatok meg. De amugy egyedul alszom a legjobban a nagy agyban. Akkor keresztben meg atlosan is fekszem, elvezem az egyedulletet.

Ja, van egy horkolo ferjem.

2020. máj. 14. 21:57
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A barátomank komoly alvásproblémái vannak, alig tud aludni.

Ha ott vagyok, szó szerint képes 2 másodperc alatt bealudni :)

Én viszont valamiért nehezebben alszom náluk.

2020. máj. 15. 13:24
 9/19 anonim ***** válasza:
73%

Tudományosan bizonyított,hogy a testek érintése alvás közben megnyugtató.

Elég állítólag ehhez,ha csak lábújjal,vagy kézfejjel érinted a másikat.Az ölelés pedig egyértelműen pozitívan hat.

Így alszunk évek óta,és igényeljük is.Igaz van egy eleinte konkurenciaként tekintett plüss mackó is,amit szorongat rajtam kívül.De már megszoktam.

Nagyon finom dolog az együttalvás sok év után is mindkettőnknek.:)

F

2020. máj. 22. 08:41
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szex után tényleg könnyebb elaludni, de egyébként csak egymás mellett alszunk, nem szeretek bújni, egyszerűen nem kényelmes. F
2020. máj. 22. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!