Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyet tapasztaltatok már? Ti hogy alszotok? (Lent)
Csak én vagyok így egyedül, vagy mindenki más, hogy sokkal jobban alszok, mélyebben és sokkal tovább tudok aludni mióta a barátnőmmel együtt alszok? Mióta mellettem alszik, valahogy sokkal jobb alvó lettem.
Nyilván van köze ehhez annak, hogy szeretem és imádom. De mással is előfordult már?
Van akinek mégis kényelmesebb egyedül aludni?
Egyébként hogy szerettek aludni: összebújva vagy csak egymás mellett?
Mi kicsit összegabalyodva alszunk, szorosan ölelkezve. :) Néha mintha úgy csimpaszkodna belém, mintha félne, hogy ellopnak tőle. És tényleg, jobban alszok!
Szex után én is jobban alszom. Nagyon szeretek a párommal aludni, az elején egyáltalán nem volt pihentető, mert úgy horkol hogy a szomszéd is hallja szerintem.
De megszoktam, mostmár picit sem zavar, alapzajjá csendesült és nem is kelek fel rá. Mi is összebújva alszunk.
Újabban az a probléma szokott előfordulni egyedül alvásnál, hogy éjszaka álmomban lerúgom magamról a takarót.
Utána nem ébredek fel, ha fázom. Akkor ébredek fel, ha már át vagyok fagyva :c
Jaj de szépen megfáztam emiatt.
Tegnap végre tudtam a barátomnál aludni :)
Megkértem, hogy takarjon már be, ha kitakarózom :D (alvajáró)
Félig viccből mondtam, de állta a szavát. Aznap éjjel párszor megsültem, de legalább nem leszek beteg :D
Köszönöm mindenkinek!
Hasonlókat mi is tapasztalunk mint amit néhanyatok ír. Például: a barátnőmnek is vannak alvás problémái. Nagyon sokszor álmodik rosszat, de úgy, hogy felriad rá és nem tud visszaaludni. Ha hajnal egykor tét magához, akkor hajnal egytől nem alszik, pedig korán kel. Azonban mióta én ott vagyok, vagy elmúltak a rossz álmok vagy ha felriad akkor közelebb bújik és öt percen belül alszik.
Nekem is van hasonló. Rossz alvó voltam. Négy órákat aludtam, különösen mert a másnapon gondolkoztam mindig. Mostanában gyorsan megy az alvás és tart 8-9 óráig is ha lehetséges. Azonkívül mindig zavart a szuszogás és a horkolás stb. Régen nagyon nem aludtam mert apukám horkolása a falakat rengette. A barátnőm horkol és Nem Zavar! Tényleg! Horkol és nem zavar. Még reggel is horkol.
Szóval vannak ilyen tapasztalatok, erre kíváncsi voltam. Köszönöm!
Mi szeretünk összebújva aludni, de úgy is jó, ha alvás előtt bújunk össze egy kicsit, utána pedig külön, hogy mindkettőnknek elég tere legyen. :D
Alvás előtt szoktak lenni szoros ölelgetések, csimpaszkodás, ilyesmi. :D
Jól alszom vele is és nélküle is, de talán vele kicsit jobb.
Szex után is jobb. :)
Férjem nagyon horkol. Legnormálisabb megoldás az lenne, ha külön aludnánk, de egyszerűen nem tudjuk megtenni. Sokáig éjszakánként csak szenvedtünk, mert én nem tudtam aludni a horkolásától, ő meg tőlem, hogy bögdösöm, de mikor átment a másikba aludni, mégis inkább mentem érte, hogy jöjjön vissza. Mondjuk mostanra annyira eldurvult a horkolás, hogy 1-2 hetente jól esik ha külön alszunk és ki tudom aludni magam, de gyakrabban nem bírnám. Legtöbbször hozzábújva alszok el, de mikor felébredek, inkább visszahúzódok az én párnámra. De az a fél-egy órás alvás, amit a vállán alszok, nagyon nyugtató és pihentető.
Közel 20 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!