Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érintene titeket, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érintene titeket, ha azt mondaná, hogy nem lát esélyt közös jövőre?

Figyelt kérdés

De azért jól elvan veletek és van szex, de nem zárná le ezt a dolgot.

Kihasználás ez a részéről, mikor tudja hogy ti többet éreztek iránta?

2021. jún. 13. 23:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ő ebben a történetben nem hazudik, tehát itt csak te hazudhatsz magadnak. Ha megalkudsz ennyivel akkor ez már nem az ő sara.
2021. jún. 13. 23:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon korrekt. Úgy kibasznám, hogy csak lesne. Sem az érzelmeim, időm, energiám nem játék.
2021. jún. 13. 23:22
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem kihasználás. Te is otthagyhatod.
2021. jún. 13. 23:25
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez így kihasználásnak minősül, mivel tudod, hogy többet érez irántad és ennek ellenére is csak használni akarod. Az, hogy ő meg ebbe belemegy, csak jobban fog sérülni, mert érzelmileg kötődik hozzád és továbbra is fenn állhat az, hogy titkon reméli, hogy több lesz ez, mint ami most van. Itt csak te nyerhetsz, míg a másik csak szenvedni fog. És ez önző dolog részedről.

Egyszerűbb ha inkább csak barátok maradtok, minden szex nélkül. Adj esélyt magatoknak, hogy mind a ketten megtaláljátok valaki mellett a boldogságot, és akár nem muszáj megszakítani a kapcsolatot, csak le kell fokozni. Idővel kiheveri a lelki sebeket amiket ez által okoztál neki.

2021. jún. 13. 23:26
 5/18 anonim ***** válasza:

*23:26

Miért nem látsz esélyt a közös jövőre? Mi akadályozza meg, ha van kémia?

2021. jún. 13. 23:32
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

Hát az attól függ hogy milyen életkorban mondja ezt. Egyetem előtt összejöttem egy sráccal. Szerettük egymást, nagyon jól elvoltunk együtt, de mindketten reálisan láttuk az életet. Tudtuk hogy egyetem alatt mindketten csomó új embert fogunk megismerni, talán több is kialakul. Nem mondtuk azt hogy örökké együtt leszünk és lesz nagy ház, kutya, macska stb. És valóban nem is tartott ki ez a kapcsolat sokáig.

Szerintem a partnered részéről korrekt volt ez a kijelentés. Közölte veled az ő álláspontját, ami egy 2 szereplős kapcsolatban nagyon is fontos. Maradjon veled és ringasson álmokba csak azért hogy ne sérülj? Szerintem most rajtad a döntés. Vagy elfogadod ezt a helyzetet és együtt lesztek valameddig, vagy szakítasz.

2021. jún. 14. 00:54
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap mondtam a volt páromnak viszlátot. Maradjon vele az, akinek két anyja van. Én ennél azért többet érek. Röviden a helyzetünk ez volt: tél végén elkezdtük tervezni az összeköltözést a szüleim volt lakásába ( ők fizettek mindent, én egyetemista vagyok, a páromat pedig nem köteleztük semmire sem). Tavasszal volt pár durva vitánk , mindketten hibásak voltunk. Én ezek felett tovább léptem, hiszen ki nem vitázik néha . Viszont ő nem tudott. Egyik nap fél mondattal elszólta magát , hogy hát meglátjuk mi lesz. Kérdezem tőle , hogy ezt hogyan érti . Erre a válasza az volt, hogy nem tudja mit akar tőlem a viták miatt. Kiakadtam rá , hogy miért nem volt képes normális hangnemben ezt lekommunikálni velem. Szerinte velem nem lehet normális hangnemben beszélni ( be lettem skatulyázva, mint az apuja pl.) Egész tavasszal próbáltam amúgy vele leülni beszélgetni , hogy még is mit szeretne, mi legyen , stb. Mert se neki se nekem nem jó egy ilyen kapcsolat. Múlt héten mondtam ki elsőnek , hogy vége . Utána ő elkezdett üzenetekkel bombázni ;” szerettél valaha? Miért nem küzdesz értem ? Miért csak ennyit érek neked? Rohadtul te voltál a mindenem.” Vagy jöttek a vádaskodó, kötekedő üzik( személyesen is sokszor ezek miatt kaptunk össze , ő nem volt képes máshogy elmondani a nem tetszését , mikor kértem a kifejtését ő behisztizett. Innét jöttek a viták) Felhívtam tegnap, hogy ő miért csinálja ezeket. Megkaptam, hogy ő elvárta volna tőlem azt, hogy úgy is vele legyek, hogy ő nem tudja mit akar , mert így érzi a kitartásomat mellette. Mert amúgy kötődik hozzám, de ő amúgy menekül tőlem . Erre mondtam neki, hogy akkor csak tessék. Én pedig majd keresek valakit, aki legalább komolyan vesz.
2021. jún. 14. 07:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Igy a saját dönresed gogy igy is benne maradsz e a kapcsolatban.

En nyitottra venném. Kapcs.fuggoseg miatt en nem tudok szakitani de ezentul en is ugy lennēk vele hogy ez csak szexkapcsolat es mellette keresném a párom es lesz ami lesz.

2021. jún. 14. 07:52
 9/18 anonim ***** válasza:
*döntésed, hogy
2021. jún. 14. 07:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd ezt magaddal. Kb. 1 évig voltam ilyenben, halál szerelmes vagyok belé és két napja “mentünk szét”.. Rettenetesen szenvedek, nem látom nélküle a jövőt. Bár visszatekerhetném az időt, biztosan nem mennék bele újra. Ebben csak sérülhetsz, szeresd magad jobban mint én.
2021. jún. 14. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!