Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érintene titeket, ha azt mondaná, hogy nem lát esélyt közös jövőre?
De azért jól elvan veletek és van szex, de nem zárná le ezt a dolgot.
Kihasználás ez a részéről, mikor tudja hogy ti többet éreztek iránta?
Szerintem ez így kihasználásnak minősül, mivel tudod, hogy többet érez irántad és ennek ellenére is csak használni akarod. Az, hogy ő meg ebbe belemegy, csak jobban fog sérülni, mert érzelmileg kötődik hozzád és továbbra is fenn állhat az, hogy titkon reméli, hogy több lesz ez, mint ami most van. Itt csak te nyerhetsz, míg a másik csak szenvedni fog. És ez önző dolog részedről.
Egyszerűbb ha inkább csak barátok maradtok, minden szex nélkül. Adj esélyt magatoknak, hogy mind a ketten megtaláljátok valaki mellett a boldogságot, és akár nem muszáj megszakítani a kapcsolatot, csak le kell fokozni. Idővel kiheveri a lelki sebeket amiket ez által okoztál neki.
*23:26
Miért nem látsz esélyt a közös jövőre? Mi akadályozza meg, ha van kémia?
Hát az attól függ hogy milyen életkorban mondja ezt. Egyetem előtt összejöttem egy sráccal. Szerettük egymást, nagyon jól elvoltunk együtt, de mindketten reálisan láttuk az életet. Tudtuk hogy egyetem alatt mindketten csomó új embert fogunk megismerni, talán több is kialakul. Nem mondtuk azt hogy örökké együtt leszünk és lesz nagy ház, kutya, macska stb. És valóban nem is tartott ki ez a kapcsolat sokáig.
Szerintem a partnered részéről korrekt volt ez a kijelentés. Közölte veled az ő álláspontját, ami egy 2 szereplős kapcsolatban nagyon is fontos. Maradjon veled és ringasson álmokba csak azért hogy ne sérülj? Szerintem most rajtad a döntés. Vagy elfogadod ezt a helyzetet és együtt lesztek valameddig, vagy szakítasz.
Igy a saját dönresed gogy igy is benne maradsz e a kapcsolatban.
En nyitottra venném. Kapcs.fuggoseg miatt en nem tudok szakitani de ezentul en is ugy lennēk vele hogy ez csak szexkapcsolat es mellette keresném a párom es lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!