Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor viselkednek így a férfiak?
Fél éve együtt vagyunk és most egy pár hetet külön kellett töltenünk. Egyszer videohívásoztunk és mondtam neki, hogy küldjön képet mert annyira helyes :D (korábban már volt erre példa) és azt mondta hogy nee nem akar, aztán viccesen mondtam neki hogy naaa nemár, és kicsit emelkedett hangnemben mondta, hogy nem tényleg nem akar (kicsit megilletődtem, nem akartam kínos helyzetbe hozni) . Meg amúgy is mindig zavarban van velem. Eddig nem tűnt fel, de fél év után már jobban is feloldódhatna nem? Azt mondta, más nőknél nem ilyen félénk/visszahúzódó, velem azért ilyen, mert a barátnője vagyok. Ezt most vehetem bóknak? Nem tudom miért ilyen kis shy még mindig..és mikor fog ez elmúlni és mikor fog jobban megnyílni.
Mit tehetnék?
Igen, veheted bóknak :) "mikor fog ez elmúlni" - hát az attól függ: pl. minél idősebb, annál kevésbé valószínű, hogy elmúlik.
(mégis, hány évesek vagytok?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!