Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nagyon tetszik és nem lehetek vele együtt?
Figyelt kérdés
Nekem a szüleim nem engedik hogy legyen barátom. De nagyon tetszik és azt vettem észre hogy szerelmes vagyok belé, folyton rá gondolok.
Akart velem találkozni és mondtam hogy nem megyek ezért azt hiszi hogy nekem ő nem kell. Egy suliba járunk onnan ismerem.
Most lettem 2 hónapja 18 éves
2021. jún. 11. 22:41
11/17 anonim válasza:
Akkor webes chateken, skype, vagy Hangouts, vagy itt, ha csinál fiókot tudtok beszélni
12/17 A kérdező kommentje:
Igen tudnánk beszélni csak az a baj hogy neten nem szeretek. Nekem sokkal jobb előben. Találkozni akarok vele
2021. jún. 12. 23:32
13/17 anonim válasza:
Strand, uszoda, túrák, társastánc, nyelvtamfolyam, nyári munka.
Valami, ami nem a családi otthonban történik.
Miért tiltanak tőle amúgy?
14/17 A kérdező kommentje:
Mert szerintük ha lesz barátom nem fogok tanulni és az lesz hogy sose leszek itthon, mindig csavarogni fogok. 🤦🏻♀️ Nem tudom miért hiszik ezt.
2021. jún. 12. 23:39
16/17 A kérdező kommentje:
A vírus miatt eddig nem lehetett menni sehova, így nagyon sokáig itthon ültem. Már most ahogy lehet el szoktam menni hétvégén barátnőimmel valahova. De csak 1-2 órára mehetek, mert utána hívogatnak.
2021. jún. 12. 23:56
17/17 anonim válasza:
Remélem egyetemre valahová jó messzire vettek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!