Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonzhatom be a megfelelő férfit az életembe?
Napokban meglátogattam egy szakembert, aki azzal zárta a beszélgetésünk a sok rossz tapasztalatom megismerése után, hogy (apai mintából adódóan vonzom a "rossz" férfiakat) és nehéz, de nem lehetetlen bevonzani a megfelelő társat az életemben.Akkor annyira hatása alatt voltam a beszélgetésnek, hogy elfelejtettem megkérdezni...
Nos én mindent megteszek, hogy fejlődjek, járok szakemberhez. Nagyon sokat olvasom, meditálok és egyre tudatosabban próbálok viselkedni. El tudom különíteni az egómat a helyes viselkedéstől. Úgy érzem, hogy sokat változtam és kezdek megbékélni magammal, de ebben keresem a kiutat, hogyan tudnám bevonzani azt az embert, olyan férfit akire nekem szükségem van?
Ha esetleg sikerül, honnan tudom, hogy ő az?
Bugyuta kérdések, lehet... 🙂
Nem mondtam, hogy itthon ülök és várok a csodára 🙂
Természetesen amennyire a helyzet engedi, járok társaságba. A munkám egyik előnye többek között,hogy sokat vagyok kiküldetésben, sok emberrel tartok kapcsolatot. Egyáltalán nem vagyok bebábozódva.
Nyitott szemmel járok, de nem vagyok ráfeszülve a témára, csak már a felesleges köröket nem akarom futni.
Ez pedig egy általánosítás, hogy a rendes, jó fiúkra nem "nedves a puncim".
Én rendes, jó fiút szeretnék 😊
Csak sajnos az első benyomások alkalmával nem feltétlenül derül ki, hogy ki milyen is valójában...
Akkor elnézést, Kérdező, nékem az jött le, hogy tényleg csak ülsz és "bevonzasz", amitől nagy eredményt ugye nem lehet elvárni.
Ha sok emberrel találkozol, és ismerkedsz is, akkor nincs szükség "bevonzásra" meg "manifesztálásra" se. Ráadásul nőként neked azért jóval könnyebb a dolgod, mint átlag férfiként, akikre gyakorlatilag nincs kereslet. A míves angol is azt mondja: "nice guyz finish last". Mindegy, lényeg az, hogy ha elég kitartó vagy és ismerkedsz, akkor igazából nincs mitől aggódnod.
Az pedig teljesen igaz, hogy senkinek nincs a homlokára írva, mi lakozik benne. Hát nézd, ha valaki belédszeret, nyilván azon lesz hogy megfeleljen neked és ne átrázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!