Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők: volt hogy “fel kellett szedjétek” a pasit? Férfiak: szedtek már fel titeket így?
Olyan szituáció érdekel, amiben a nő hamarabb kezdett vonzódni a férfi iránt, és a férfi viszonylag hosszú ideig nem is mutatta jelét, hogy érdekelné a nőt, de kitartó “ostromlásnak” köszönhetően a nőnek sikerült felhívni magára a figyelmet.
Nyilván ugye tisztában vagyunk vele, hogy a női meghódítási praktikák mások a férfiéitól, tehát nem fognak olyan válaszok érkezni, hogy gáz a nő részéről ha neki kell udvarolnia. ;)
Mindenféle tapasztalat, történet, módszer érdekel.
Fogjuk rá. Nem ostromoltam kitartóan senkit, de sokszor volt, hogy én tettem meg az első lépést. Egyik alkalommal, még egyetemen egy rendezvényen erőteljesen flörtöltem vele, de neki annyira nem tűnt fel, mert ez némileg része volt a "programnak". Utána nem sokkal elhívtam randizni, de nem úgy tűnt, mint aki vette a lapot, szóval hagytam. Majd meglepetésemre ő hívott el, és kiderült, hogy csak nem hitte, hogy tényleg tetszik nekem.
Mostani páromnál is én kezdeményeztem az ismerkedést, ő azért elég hamar kapcsolt, és viszonozta. Tehát én szúrtam ki, és kezdeményeztem, de ő szinte egyből folytatta a dolgot. Ha nem reagáltak rám, nem volt kölcsönös a dolog, sose futottam senki után.
Sokan itt alap vető dologgal nincsenek tisztában! Mi nem majmok vagyunk hanem csak fő emlősök. Ez alatt azt értem hogy nem úgy élünk mint a mostani majmok. Nincs egy alfa hím aki kérdés nélkül végig dugja az össze nőstényt. A sok sikertelen férfi és nő szeretné ezt hinni mert így be igazolódik az e téren sikertelen életük.
El kell hogy keserítsek itt pár embert, de mindig a nő kezdeményez így vagy úgy. Ha ezt rosszul csinálja ilyen olyan okokból sikertelen lesz.
A férfiak nagy része bamba nem veszi észre a jeleket. És e mellé még be szari is.
Lényeg a lényeg a nő mutatja néhány férfinek hogy van értelme próbálkozni. Különben a legtöbb férfi csak idle állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!