Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A 40 fölötti házas és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 fölötti házas és nem házas nők szerelmi élete abból áll, hogy elérhetetlen foglalt vagy fiatalabb férfiakba szerelmesek plátóian vagy házas pasik szeretője lesznek egy rövid időre?

Figyelt kérdés
Mert hogy a férjükbe nem szerelmesek, ez tuti. Már akinek van.

2021. jún. 6. 21:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
46 éves vagyok, 28 éve a férjemmel, akibe a mai napig szerelmes vagyok. Ennyit az általánosításodról...
2021. jún. 7. 02:15
 12/20 A kérdező kommentje:
Örülj neki, 11-es, reméljük kölcsönös is, mert ennyi idősen több szerelemre nincs esélyed.
2021. jún. 7. 08:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#12 Jól tele vagy keserűséggel. De van egy rossz hírem. Nem tudod áttolni senkire mert lepattansz az emberekről. Hálistennek nem tudod ezzel a magányos gyűlölködéssel senki életét se befolyásolni. Továbbra is dühöngj szépen magadban, és fújj az egész világra, ez való neked.
2021. jún. 7. 08:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"mert ennyi idősen több szerelemre nincs esélyed." hát nekem meg húszévesen nem volt, egyszerűen nem kellettem senkinek, majd később fordult a kocka harmincas éveim elején. XD

Az emberek sem egyformák, ahogy a sorsuk sem.

2021. jún. 7. 09:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Én is jobban kellek a férfiaknak, mint 20 éves koromban és sokkal jobban is nézek ki, mert akkor még túl sovány voltam. De egyszerűen nincs kinek tetszeni. Nem számolom ide azokat, akik szeretőt keresnek az unalmas házasságuk mellé és azokat sem, akik a korosztályukban nem találnak nőt és azt hiszik, egy negyvenes nő beéri velük is, és azokat sem.
2021. jún. 7. 09:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne próbáld már beadni hogy nő vagy 😂 az első oldalon se jött be. Tipikus frusztrált férfi szöveget tolsz, aki megkeseredetten gyűlöli a nőket.
2021. jún. 7. 09:19
 17/20 A kérdező kommentje:
Pedig nő vagyok. És eléggé frusztrált. A házasságomból nem tudok kilépni az anyagiak és a gyerek miatt. Már 5 éve élek ebben a semmiben. Nem terveztem, de 3 évvel ezelőtt szerelmes lettem és hiába volt viszonzott a vonzalom, életemben először megtapasztaltam, milyen amikor csak szexre kellek egy férfinek. De igazából még arra se kellettem, mert szerintem többet kezdett érezni, legalábbis évekig nem szakadt le rólam, de nem lehetett soha semmi. Hát igen, elég frusztrálttá tett, hogy őrülten szerelmes vagyok, ráadásul azt látom, hogy kínlódik ő is, de még a kezemet se foghatja meg.
2021. jún. 7. 09:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Jaj, de figyelj csak, aki olyan férfi, annak mindig csak szexre fog kelleni egy nő. Akár 20 éves akár 40 éves. A legfőbb probléma szerintem inkább az, hogy komplexen nehéz találni valakit aki partner lehet, mert akinél meg van a vonzalom annál nincs meg valami más, pl. a szellemi összhang, vagy bizonyos hiányosságok, jellembéli negatívumok, elköteleződési fóbia, megbízhatatlanság, szexuális deviancia stb. Mindig meg kell alkudni valamilyen szinten, és velünk is megalkudnak. Persze először minden tökéletesnek tűnik, azért is tartanak ki a plátói viszonyok mert sosem kerül sor igazán egismerni a másikat, nem tud csalódni, csak azok hibáit látja az ember akit ismer, akivel együtt él. Egyáltalán nem biztos, hogy a másik pasi annyival jobb kérdező, csak lehet te gondolod azt.
2021. jún. 7. 11:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"mert ennyi idősen több szerelemre nincs esélyed."

2o év múlva is van esélye.

2021. jún. 7. 13:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Én ismerek több 40+-os nőt. Amiket tapasztaltam külön-külön:

- van, aki, ha nem szerelmes a férjébe, elválik, és keres magának egy másik férfit... az esetek jó részében korban hozzá illőt, aki nem foglalt (sőt, tudom, a nőgyűlölők nem fogják elhinni, de olyat is ismerek, aki nála alacsonyabbal! és kevésbé gazdaggal! jött össze válás után)

- van, aki még mindig szerelmes a férjébe (tudni kell jól választani)

- van, aki korán klimaxol, és nem a pasik lesznek neki a legfontosabbak, hanem más dolgok (kertészkedés, olvasás, utazás)

- és igen, van olyan is, aki nála fiatalabb, foglaltabb, nála "jobb" férfi után ácsingózik, de az a kisebbség

2021. jún. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!