Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 fölötti házas és nem házas nők szerelmi élete abból áll, hogy elérhetetlen foglalt vagy fiatalabb férfiakba szerelmesek plátóian vagy házas pasik szeretője lesznek egy rövid időre?
"mert ennyi idősen több szerelemre nincs esélyed." hát nekem meg húszévesen nem volt, egyszerűen nem kellettem senkinek, majd később fordult a kocka harmincas éveim elején. XD
Az emberek sem egyformák, ahogy a sorsuk sem.
"mert ennyi idősen több szerelemre nincs esélyed."
2o év múlva is van esélye.
Nem feltétlenül. Én ismerek több 40+-os nőt. Amiket tapasztaltam külön-külön:
- van, aki, ha nem szerelmes a férjébe, elválik, és keres magának egy másik férfit... az esetek jó részében korban hozzá illőt, aki nem foglalt (sőt, tudom, a nőgyűlölők nem fogják elhinni, de olyat is ismerek, aki nála alacsonyabbal! és kevésbé gazdaggal! jött össze válás után)
- van, aki még mindig szerelmes a férjébe (tudni kell jól választani)
- van, aki korán klimaxol, és nem a pasik lesznek neki a legfontosabbak, hanem más dolgok (kertészkedés, olvasás, utazás)
- és igen, van olyan is, aki nála fiatalabb, foglaltabb, nála "jobb" férfi után ácsingózik, de az a kisebbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!