Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok egy kapcsolatban mennyit beszéljen egy fiú?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok valami szószátyár ez nagy baj?

Még nem volt barátnőm, de érdekelne hogy mennyit "kell" beszélnie egy fiúnak egy kapcsolatban?

Baj ha néha csönd van?

2021. jún. 4. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most komolya mások véleményéhez akarsz igazodni? Ha azt mondják, sokat kell beszélni, tudsz változtatni azon, milyen vagy? Nem hiszem. Találj olyat, aki ilyennek szeret és fogad el.
2021. jún. 4. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Ha elég nagy a pénztárcád meg sem kell szólalnod...
2021. jún. 4. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt írom, hogy azt szeretem, ha sokat beszél a srác, akkor szándékosan sokat fogsz beszélni, akkor is, ha nincs témád vagy mondanivalód?

Ha azt írom, hogy azt szeretem, ha keveset beszél a srác, akkor szándékosan elhallgatod azokat a dolgokat, amiket amúgy mondani szeretnél?

Ne haragudj, de ez egy nagyon ostoba kérdés. Annyit beszélj, amennyit szeretnél. Amikor a barátaiddal vagy, akkor is úgy és annyit mondasz, amennyit szeretnél, nem? Vagy olyankor is mások véleményére alapozol?

A barátom néha igazi szószátyár, a világárt se hallgatna el, néha pedig nincs nagyobb vágya, hogy órákon át csendben élvezzük egymás társaságát. Már eleve az visszás számomra, hogy szerinted csak egyféle dolog létezik. Néha erre van szükség, néha arra.

2021. jún. 4. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
"Te. Én. Ágy. Most." Ennél több nem is kell
2021. jún. 4. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Az, ha néha csend van, nem baj. Az a normális.

Nekem nem az a fontos, hogy beszédes legyen, hanem hogy kommunikatív, meg azért adjon verbális visszacsatolást.

Pl. kezdeményezzen beszélgetést, kérdezzen rólam, ha én teszek fel neki egy kérdést, vagy mondok valamit, arra válaszoljon rendesen, ne mindig csak egyszavas válaszokkal. Ha tetszik neki valami rajtam/bennem, mondja el, hogy tudjam, ha nem tetszik valami, mondja el, hogy tudjunk rajta változtatni.

Nem kell, hogy egy hiperextrovertált valaki legyen, sőt, inkább az introvertáltakat szeretem, de nekem pl. nagyon fontos, hogy ne úgy érezzem, hogy csak magammal beszélgetek, és hogy tökmindegy, bármit mondok, ő úgysem fog rá reagálni.

2021. jún. 5. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!