Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjek menni strandra egy olyan férfival akitől magasabb és nagyobb vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy disznó kövér , normálisan nézek ki de ő kisebb tőlem és kimondottan az a típus aki eszik 3 adag kaját és meg se látszik a hasán 😁 félek hogy ami felöltözve is látszik de fürdőruhában mèg jobban kijönne a kontraszt és megbámulnának.2021. jún. 4. 11:30
21/29 anonim válasza:
Lehet, hogy lesz, aki megbámul, de ha nem a bámulókat bámulod, akkor észre se fogod venni. Amúgy meg kit érdekel? Ezért tök hülyeség lenne kihagyni a strandot. Meg ha nem vagy víziló méretű, akkor lesznek ott nálad sokkal bámulnivalóbbak is. A bámulósok inkább velük foglalkoznak.
22/29 anonim válasza:
Az emberek mindent és mindenkit megbámulnak eleve :D én amikor olyan párt látok ahol a nő magasabb mindig arra gondolok h na, ugye h nem ez számit. Fontosabb vmi belső érték amit egymásban megtaláltak mint pár centi ide vagy oda. Szoktam mosolyogni is :D
23/29 anonim válasza:
De ezért jó a strand. Nincs zsákbamacska. Ha így is tetszel neki, akkor szuper👍 ha meg nem, akkor legalább gyorsan túlvagy rajta.
24/29 A kérdező kommentje:
23 Nem róla van szó, már látott. Hanem együtt külső szemmel nézve nem igazán illunk össze. Dehát ez van.
2021. jún. 4. 16:08
25/29 anonim válasza:
Nekem nem tetszett amit ma reggeliztél. Ha igy érted.. :D
26/29 anonim válasza:
Ez belőled fakad és neked kell eldönteni, hogy megtudsz-e barátkozni a helyzettel.
Volt olyan párom, aki néhany centivel alacsonyabb volt nálam és testfelépítésre is teljesen más. Vékony csontozatú, törékeny srác vagyok. Én nem vagyok dagadt, de sokkal robosztusabb testalkattal rendelkezem, így mindig Stan és Pan feelingem volt. Mindig azt gondoltam, hogy összetöröm, ha az ölébe ülök. Mint valami nagy debella.
Én nem tudtam megbarátkozni ezzel az érzéssel, pedig kívülről nem néztünk ki rosszul, a közös fotóinkon is mindig meglepődtem, hogy jól állunk egymásnak igazából. Ez valószínű csak az én fejemben létező probléma volt, de nem tudtam leküzdeni.
27/29 anonim válasza:
Igen, csak előbb Te menj bele a vízbe!
28/29 anonim válasza:
Én megértelek kérdező! Mond azt, hogy nem szeretsz strandra járni. Én egy 5 éve a családommal nem szivesen megyek. Inkább barátnővel. Mind a négyünkben van alkatilag olyan ami más emberekben nem feltétlenül, ez magamon még tetszik is, na de mikor mind a négyen ugyanolyanok vagyunk....
29/29 anonim válasza:
Általában az emberek nem foglalkoznak ilyenekkel. Aki rosszindulatúan bámul, annak meg saját magával van baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!