Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjek menni strandra egy olyan férfival akitől magasabb és nagyobb vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy disznó kövér , normálisan nézek ki de ő kisebb tőlem és kimondottan az a típus aki eszik 3 adag kaját és meg se látszik a hasán 😁 félek hogy ami felöltözve is látszik de fürdőruhában mèg jobban kijönne a kontraszt és megbámulnának.2021. jún. 4. 11:30
12/29 anonim válasza:
És ha bámulnak akkor mi van? Te élted, mit törődsz másokkal.
13/29 A kérdező kommentje:
12 Zavarban vagyok ha megbàmulnak.
2021. jún. 4. 12:04
14/29 anonim válasza:
Sokan vannak még így. Strand nyilvánvalóan nem a te tereped a tested miatt. Menjetek inkább máshova ahol nem érzed rosszul magad.
Én se megyek olyan helyre ahol rosszul érzem magam, csak ha muszáj. Neked meg nem az.
15/29 A kérdező kommentje:
14 Igazából a köztünk levő különbség miatt gond, külön szerintem vállalhatóan nézek ki.
2021. jún. 4. 12:16
16/29 anonim válasza:
Lófacct sem bámulnak meg. Ha megbámulnak valamit az emberek az hogy a lángososnál mekkora a sor, a monokiniző csajok, a tangás jó s.ggű lányok stb. meg néznek össze-vissza amúgy is mindent mint bárhol máshol. Senki nem fog ujjal mutogatni rátok.
17/29 anonim válasza:
Senki le nem sz.arja ott hogy, mit csináltok.
18/29 anonim válasza:
Ideális esetben ő lehet életed férfija, az elkövetkező 50-60 évben rettegni fogsz, hogy mit szólnak mások? Gondolom szereted, ő is téged, elfogadjátok egymást, és tetszetek egymásnak, nem kellene ennek fel sem merülnie.
19/29 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi. Nekem is a családom egyik fele nem tud hízni, a másik fele meg gurul és ugyanazt esszük.
20/29 A kérdező kommentje:
19 Ilyen szélsőséges különbség nincs köztünk, lehet csak én dramatizálom túlx
2021. jún. 4. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!