Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék szakítani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék szakítani? (többi lent)

Figyelt kérdés

KB 1 hónapja megismertem neten egy fiút. Én is magányos voltam, ahogy ő is. Lelkizgettünk, beszélgettünk a mentális problémáinkról, a családi hátterünkről, stb. Mindent tudunk egymásról. Már a 2. naptól kezdve "udvarolt" nekem, márha lehet azt annak nevezni. Elmondta, hogy szeret, és hogy találkozni akar velem, de mivel nagyon féltékeny és durva a stílusa, ezért folyton halasztottam a találkozót.

Nagyon sokat vitázunk. (Nem érti az iróniát, én önfejű vagyok) Sose kérne bocsánatot tőlem semmiért se. Ragaszkodik hozzám, megszakított minden kapcsolatot a barátjaival azért, mert ő csakis velem akar beszélgetni. Tanácstalan vagyok. Nem tudom, szerintem csak úgy beszippantott engem, mármint már nagyon rég kaptam olyan szeretetet amit ő adott nekem, és elhitettem magammal, hogy én is szeretem viszont. Eddig biztos voltam benne, hogy vele tényleg boldog lehetek, most viszont valamiért nagyon rosszul érzem magam ha felhívom, ha beszélek egyáltalán vele.

Hülye voltam. Azt mondtam, hogy szeretem, és hogy sose hagynám el, csak azért mert már rég éreztem olyan törődést, amit ő adott nekem. Nagyon nagyon megbántam.. nem kellett volna ezt mondanom. Meggondolatlan voltam.

Szakítani akarok, nem szeretnék vele többet beszélni. Egyszerűen nem érzem magam jól "vele" (nem találkoztunk még).

Kérlek, ha valaki elolvasta és esetleg válaszolna ne engem szidjon, hanem adjon valami tanácsot, hogy hogyan kéne úgy szakítanom vele, hogy kevésbé fájjon neki. :( (legyen mérges rám, hordjon el mindennek minthogy nagyon rosszul essen neki)

(elnézést a fogalmazásért, pont most sírtam ki magam hogy mekkora egy szemét vagyok, és arra gondoltam hátha tud valaki innen segíteni, ha már nincsenek olyan barátaim, akikkel ezt meg tudnám beszélni)

F/20 L/19

2021. jún. 2. 20:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Hát a leírtak alapján egy sérült, debil gyereknek tűnik.

Írd meg neki, hogy bocsi mégsem megy egy az egész nem illetek össze etc, aztán tiltsd.

2021. jún. 2. 20:20
 2/17 A kérdező kommentje:
eljönne hozzám. Kiderítené a lakcímem és rá 1 napra már kopogna is az ajtón.
2021. jún. 2. 20:21
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
és?
2021. jún. 2. 20:23
 4/17 A kérdező kommentje:
durva a stílusa. Félek hogy beleesnék ugyanabba a hibába megint, megint bocsánatot kérnék, és menne az egész tovább
2021. jún. 2. 20:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha felkutatna, kideritené a lakcimedet, és ott dörömbölne az ajtódon, akkor remélem, hogy inkább belátnád, hogy beteges a srác.
2021. jún. 2. 20:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Húha kérdező, a leírás alapján a lovagod papíros elmebeteg. Mit érdekel, mi van az ici-pici lelkével? Ez a kapcsolat beteges, árt neked. Ne azon agyalj, hogy ő mit fog érezni, hanem udvariasan de határozottan szakíts vele.
2021. jún. 2. 20:33
 7/17 A kérdező kommentje:
azt hiszem megpróbálom ma este szépen, őszintén elmondani a bajomat ezzel az egésszel kapcsolatban, így hátha belátja hogy mekkora egy senkiházi vagyok és meg se próbál megtalálni, vagy nem tudom :/
2021. jún. 2. 20:34
 8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot, azt hiszem kicsit lenyugodtam
2021. jún. 2. 20:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Lelki szemetesnek jók voltatok egymásnak, de most már hagyjátok egymást békén
2021. jún. 2. 20:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne magadat hibáztasd.

Őt sem kell. Egyszerüen csak nem passzoltok, de az elején a szeretetéhség miatt belementél valamibe, ami nem kellett volna. Előfordul, nem Te vagy az egyetlen ilyen.

2021. jún. 2. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!