Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van anyámnak?
A barátom jelenleg külföldön van, de mindennap beszélünk elég sokat.
Én aggódtam azon, hogy a barátom félrelép, de anyám azt mondta, hogy hogyan oldja meg magának a kielégülést mint férfi, az a pasim dolga, én arra figyeljek, hogy velem kedves e és velem hogyan viselkedik.
Tehát anyam szerint, ha becsúszik a barátomnak valaki szexre, vagy önkielégít azzal ne foglalkozzak.
Amíg velem kedves es figyelmes , ez számít.
Tényleg anyám gondolkodik jól?

Anyunak mindig igaza van.
Apunak is elnézett már biztos egykét ilyen hibát és látod, milyen boldogan élnek? :DDDD

Semmi gond az önkielegítéssel, az ö teste, nem az en dolgom.
Nekem az volt a furcsa, hogy anyam így látja a szexualis kapcsolatot , hogy mint férfi megoldja
Nem tudtam eldönteni, ha igaza van

A régi rendszerben úgy nevelték a nőket, hogy a férfiaknak mindent szabad, a nő meg örüljön, ha nem kap verést otthon. Sok ilyen öregasszonyt ismerek, aki szerint ez a normális, és a fiatal lányoknak is ezt adják tovább.
Az önkielégítés teljesen normális, de ha a pasidnak joga van megcsalnia téged, akkor te is nyugodtan lépj félre, amíg ő nem áll rendelkezésedre. Majd meglátjuk, mit szól hozzá a csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!