Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaza van anyámnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van anyámnak?

Figyelt kérdés

A barátom jelenleg külföldön van, de mindennap beszélünk elég sokat.

Én aggódtam azon, hogy a barátom félrelép, de anyám azt mondta, hogy hogyan oldja meg magának a kielégülést mint férfi, az a pasim dolga, én arra figyeljek, hogy velem kedves e és velem hogyan viselkedik.

Tehát anyam szerint, ha becsúszik a barátomnak valaki szexre, vagy önkielégít azzal ne foglalkozzak.

Amíg velem kedves es figyelmes , ez számít.

Tényleg anyám gondolkodik jól?

2021. jún. 2. 10:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Tehát anyam szerint mindegy, hogy önkielegít vagy valakivel lefekszik, nem az én dolgom
2021. jún. 2. 10:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Tényleg nem az én dolgom?
2021. jún. 2. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát mifelénk a megcsalás akkor is megcsalás ha nem otthon csinálod. 🤔
2021. jún. 2. 10:30
 4/11 Noren1989 ***** válasza:
75%

Anyunak mindig igaza van.

Apunak is elnézett már biztos egykét ilyen hibát és látod, milyen boldogan élnek? :DDDD

2021. jún. 2. 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez most kamu, vagy tényleg van ahol így nevelik a lányokat? Ezt nem tudom elhinni, vagy legalábbis nem szeretném. Nyilván nem az önkielégítéses részre értem, az tök normális. De nézzem el ha mással összefekszik, mert cserébe legalább kedves és figyelmes velem? What? A barátnőim is kedvesek és figyelmesek velem, ehhez nincs szükség férfira.
2021. jún. 2. 10:35
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
#5 Tuti kamu és pasi írta.
2021. jún. 2. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Az önkielégítés valóban nem a te dolgod, ha erre is féltékeny vagy akkor jobb is ha lelép tőled. Egyébként meg mit érsz azzal, hogy bizalmatlankodsz meg aggódsz? Csak mérgezed magadat, őt is, sőt még anyádat is a baromságaiddal, bár őt pont nem kell félteni. Semmi értelme.
2021. jún. 2. 10:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Semmi gond az önkielegítéssel, az ö teste, nem az en dolgom.

Nekem az volt a furcsa, hogy anyam így látja a szexualis kapcsolatot , hogy mint férfi megoldja

Nem tudtam eldönteni, ha igaza van

2021. jún. 2. 10:40
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Sajnálom anyádat, apád hűtlen lehetett hozzá és valahogy elhitette vele, hogy ez belefér.
2021. jún. 2. 10:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A régi rendszerben úgy nevelték a nőket, hogy a férfiaknak mindent szabad, a nő meg örüljön, ha nem kap verést otthon. Sok ilyen öregasszonyt ismerek, aki szerint ez a normális, és a fiatal lányoknak is ezt adják tovább.

Az önkielégítés teljesen normális, de ha a pasidnak joga van megcsalnia téged, akkor te is nyugodtan lépj félre, amíg ő nem áll rendelkezésedre. Majd meglátjuk, mit szól hozzá a csávó.

2021. jún. 2. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!