Pszichopata vagyok anyámnak van igaza?
egyszerűen kiráz a hideg amikor anyám vagy akárki hozzányúl a kajámhoz, az evőeszközömhöz, a tányéromhoz, a kezemhez kaja előtt vagy az arcomhoz nyúl. egyszerűen undorító belegondolni, hogy az a buta ember megsimogatja a macskát kitörli a seggét majd szeretetből meg akarja kenni a kenyeremet. hihetetlen h azt hiszi én vagyok őrült.
Van egy dobozom teli mogyoróval kesudióval mandulával kb 5 000 ft értékben. Most arra jöttem haza h macskával az ölében jőízűen zabálja és még ő volt felháborodva h kiakadok ezen
Nem teljesen okés ez, mert túl erős a reakciód. Mivel konfliktust okoz a mindennapjaidban, érdemes lehet utánajárni az okának, lehetséges megoldásainak.
Emellett persze normális, hogy meghúzod a határaidat és nem viseled jól, ha ezeket átlépi valaki.
Nem vagy ettől pszichopata.
kérdező, te nem simogatsz cicát, nem vakarózol időnként, akár pattanás, akár szeméremdomb? nem törlöd meg a fenekedet? nem cserélsz betétet, fogod a busz kapaszkodóját? nem fújsz orrot?
ezt hogy oldod meg? mindent fertőtlenítesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!