Pszichopata vagyok anyámnak van igaza?
egyszerűen kiráz a hideg amikor anyám vagy akárki hozzányúl a kajámhoz, az evőeszközömhöz, a tányéromhoz, a kezemhez kaja előtt vagy az arcomhoz nyúl. egyszerűen undorító belegondolni, hogy az a buta ember megsimogatja a macskát kitörli a seggét majd szeretetből meg akarja kenni a kenyeremet. hihetetlen h azt hiszi én vagyok őrült.
Van egy dobozom teli mogyoróval kesudióval mandulával kb 5 000 ft értékben. Most arra jöttem haza h macskával az ölében jőízűen zabálja és még ő volt felháborodva h kiakadok ezen
Ez egy kényszeres gondolat nálad.
A másik dolog, hogy a te stiklid ne más életét keserítse meg.
Én például utálom, ha valaki beleiszik az üvegbe. De ha ez történik, akkor nem elkezdem lehordani ronda szavakkal, mint te az anyukádat, hanem iszok vizet, vagy nyitok másik üdítőt. Vagy ha úgy van, akkor előbb felajánlom a másiknak, amikor inni készül, hogy hozok neki egy poharat.
ez inkább vmi kényszeresség,mármint ez a kézmosásos bacilusos téma.
a másik dolog pedig a kontroll hiánya.
hogy nem te irányítasz.
szenvedsz tőle,hogy ilyen vagy olyan okból együtt kell élned vkivel,amikor neked kialakult szabályaid és értékrended van és igazából magadra haragszol,amiért nem vagy olyan lehetőségek birtokában,hogy megteremtsd a saját élettered és a saját szabályaidat.
ebben az a probléma,hogy ha csóró és így kiszolgáltatott maradsz,akkor az egész életed az alkalmazkodásra kell épüljön.
egy ennyire autonóm karakter mint ami alapján lehetsz a leírtak alapján,meg bele fog betegedni abba,hogy semmi kontrollja nincs semmi felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!