Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy foglalt férfibe,mit tegyek?
Azok az önértékelések, te jó Isten! Apasikád otthon dugja a nőjét, majd te lenyalod a farkáról a cuccot. A nője tud rólad, de őt meg nem zavarja a csávókája fekáliás farka az anál után, amit veled tolt. A sztorim pont annyira piszkos és undorító, mint amilyen a te életed!
Aztán van egy nevető harmadik, a pasika, aki ingyel kefél két ekkora lúzer nőt. Innen gratulálok neki, de én előtte megnéznélek mindhármatokat.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, azt meg különösen, hogy itt vetetted fel a kérdést... ahol ennyi idióta fotelszakértő van...
Ne is foglalkozz a sok tipikusan magyaros rosszindulatú emberrel.
Én tudom miről beszélsz, átestem rajta, beleszerettem egy nős pasiba. Utólag sem bántam meg, mert bár sok fájdalommal járt a kapcsolat, és aztán túltenni magam rajta, de ugyanakkor sok szép dolgot is hozott az életembe. Így kellett lennie.
Az kizárólag a te döntésed, hogy belemész-e vagy nem, hogy megpróbálod-e "elvenni" őt magadnak (és ő akarja-e ezt), de azt tudd, hogy ha "csak" harmadik leszel, az fájni fog, és jobb minél hamarabb túltenni magad rajta inkább.
De ne hibáztasd magad, a szerelem nem válogat, néha olyanba szeretünk bele, akibe nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!