Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig mukodhet egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mukodhet egy kapcsolat egyutt toltott ido nelkul?

Figyelt kérdés

Parom osszes de szoszerinti osszes idejet es energiajat a munkaja koti le. 2 eve vagyunk egyutt a kapcsolatunk nagyon elejen meg volt egy ket kozos progi de sajnos ez kb ki is fujt 2-3 honap utan. Szinte csak a negativ dolgok jutnak az eszembe amiket ugy ahogy de at tudtunk lepni.. szeretjuk egymast de mar kezdem azt erezni hogy kezd veget erni ez a kapcsolat...

hiaba a megbeszelt nehai eltoltott egy ket ora hossza esetleg egy honapba egyszer egy kozos ebed megis nem tudok olyan napot letrehozni amikor akar az ebed elott ne dolgozna.

Szerintetek hosszabb tavon mentheto ez a dolog vagy hagyjam had elje meg a munkajat a parom?

(Szeret dolgozni, de ez mar tulnott azon es mar o maga is panaszkodik de egyszeruen nem latom a veget ennek hiaba mondja h ekkor meg akkor vege lesz, valami mindig tortenik ami az esetleges hetvegi felnapos megbeszelt autokazasunkat mondjuk, felulirja.)

Szerintetek mentheto vagy ezt el kell engedni?

Egy seta sem kivitelezheto vagy egy kutyasetaltatas mert ha esetlegesen felnapot itthon tolt elalszik.

Ez nem par hetes idoszak 1,5 eve fennallo helyzet.

25-35 evesek vagyunk

2021. máj. 29. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismeretetek meg elegge egymast mielott osszejottetek, szerintem.

Vannak akiknek a munka az isten es az univerzum, vannak akiknek van egy egeszseges balansz es van aki utal dolgozni es inkabb a "szabadsagot" valasztja.

Nyilvan ha nem azonosak az igenyek akkor ott konfliktus lesz.

Aki meg 2-3 honapig kepes csak fenntartani egy kapcsolatot, az nem igazan akar komoly kapcsolatban lenni, szerintem.

2021. máj. 29. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Itt nem arrol van szo hogy nem akar, csak a munkaja ugy mond a fejere nott, egy darabig birta ezt helyes mederben tartani, vasarnapok pl az en napjaim voltak, este 7re mindig hazaert.. szombat delutan szabad..

Felev utan elkezdtek eltunni a vasarnapok, a szombat delutanok, az este 7re valo hazaerkezes.

Es szepen lassan hetfotol-vasarnapig mindig volt valami.

Most feleve sokallt be teljesen es latom rajta hogy a “belet huzza” es o is belatta hogy ezt igy nem lehet csinalbu es nincs is velem.

De ugye ennek feleve sok valtozas nem tortent.. a munka helyzet termeszetesen jobb nem lett sot, meg rosszabbodik az egesz meg jobban felorli.

Es nem tudom hogy ezt meddig lehet meg csinalni mert mar kezdem ezt az egeszet ha nem is megunni de elhidegulni egymastol....

2021. máj. 29. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért dolgozik ennyit? Ezek szerint elképesztően fáradt, ami neki sem fenntartható hosszú távon. Nyilván, ha az önfenntartáshoz kell, vagy éppen egy további lépcső eléréséhez, akkor meg lehet érteni.

Ha egyszerűen arról van szó, hogy ledarálja a munka, úgy, hogy nem anyagi szükséglet, mindenkinek igent mondd, akkor nem biztos, hogy menthető. Egyszer le lehet ülni megbeszélni, hogy legyen egyensúly az életében, de 35 évesen nem biztos, hogy meg tudod változtatni. Elmondanám, hogy így nem vagyok boldog, ha ő nem törekszik változtatni, akkor kénytelen leszel szakítani.

2021. máj. 29. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ismeros, sok ferfi csinalja ezt. Munkaba megy, hogy ne otthon legyen.

Ismetlem, aki meg 2-3 honapig kepes csak fenntartani egy kapcsolatot, az nem igazan akar komoly kapcsolatban lenni, szerintem.

Mellesleg a cselekedet jobban elarulja az embert mint a szavak.

Ha a munkat valasztja helyetted, akkor szerintem egyertelmu a valasz. Es gondolom nem azert csinalja, hogy epp hogy megeljetek.

2021. máj. 29. 14:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Beszeltunk rola, beszeltunk arrol is h o is latja hogy ez sem nekem neki nekunk nem jo, probal de nem tud kilepni evbol az ordogi korbol..

Adnek adtam neki idot de egyenlore nem latni a veget??? Nem tudja azt mondani h egy ev vagy harom honap, semmi. Tavaly nyaron meg probalkozott ilyenekkel, tamogattam a munkajaban, es mondta h ne haragudjak de ez mar csak oktoberig tart, aztan nyilvan nem hogy oktoberig tartott de meg nagyobb lett a godor.

Egyszer azt mondja anyagi megelheges miatt, maskor azt h annyit dolgozott mar ebben hogy azt a rnegeteg munkat nem akarja veszni hagyni, maskor meg azt mondja h szeret dolgozni negyedszerre meg azt hogy ez mar tarthatatlan es mar az o egeszege megy ra nem csak az ideje - meg a kapcsolata velem.

2021. máj. 29. 14:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyertelmu akkor.

Ezek szerint mar leultetek beszelni errol.

A munkat valasztja helyetted.

Nincs mit szepiteni/csufitani ezen.

2021. máj. 29. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit dolgozik ami ekkora energiabefektetéssel jár?
2021. jún. 4. 10:02
 8/8 A kérdező kommentje:
A ceget vezeti es dolgozik benne mellette
2021. jún. 5. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!