Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet komolyan venni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet komolyan venni a férfiakat?

Figyelt kérdés
Férfi és nő között szex van ez evolúció, nem tudok magasabb szinten gondolkozni velük kapcsolatban
2021. máj. 29. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A fogalmazasodat elnézve el nem tudom képzelni hogy barmiről is képes lennél magasabb szinten gondolkodni. :)
2021. máj. 29. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

En sem tudom őket komolyan venni. De van az eset amikor arrol győzködnek hogy en nem lehetek mással csak vele, meg komoly kapcsolatot akar velem, meg attol tart hogy csak a szex miatt vagyok vele, meg a szuleinek beszél rolam/bemutat, meg mondja hogy szeret, felvállal mindenki előtt, határozottan komolyan vesz, nem instabil, azaz saját magával is képben van hogy nagyon is tudja hogy én kellek neki, be akar hálózni, ha vmi nekem nem tetszik változtat rajta, érdekli a véleményem, kérdezget, meg akarja ismerni minden titkom is, igényli kéri az időmet hogy vele legyek, vele beszéljek, stb ezer egyéb apróság.

Ilyen effektektől kezdek komolyan venni egy srácot.

De elsősorban a határozottságuk fog meg csak. Hogy engem akar. Holnap is holnapután is, azaz stabil a saját akaratában, es akkor is ha amugy en alulmulom önmagam azaz nem vagyok épp vonzo vagy kiabrandito is vagyok, es de akkor is akar, nem változik nem hullámzik.

2021. máj. 29. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Urat mindig komolyan kell venni!
2021. máj. 29. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobban bízom a férjemben, mint bárki másban, beleértve az anyámat, a legjobb barátnőmet vagy a gyerekeimet... a kérdésed kifejtésének nem sok értelme van.
2021. máj. 29. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

2.

A kérdés az, hogy vajon neki is szabad-e "alulmúlnia magát" néha? Sok férfi azért viselkedik idiótán egy kapcsolatban, mert nem merik felvállalni a gyengeségeket, a kételyeiket, a kétségeiket... mert sok nőnél ez rögtön "problémát" jelent. Sajnos. Sokaknál pedig nem, de ezt ki tudhatja előre?

Lepontozni ér, mert elég súlyos témát érintettem és lehet, hogy nem kellő óvatossággal.

2021. máj. 29. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, az állításod teljesen megáll - az állatvilágra. Ott nincsenek érzelmek, ösztönösen, a fajfennmaradás érdekében megy az egész.

Mi emberek volnánk, ne akarjunk már mindent az ösztönökre alapozni & ennek alárendelni dolgokat. Két menet között azért beszélgetni se ártana valamiről, nem? Máskülönben hót felesleges egy férfi, veszel egy vibrátort és probléma letudva.

Az olyan férfit, aki racionális és aszerint hozza meg a döntéseit, komolyan lehet(ne) venni énszerintem. Az idiótákat nem. De a nőkből se.

2021. jún. 4. 00:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nemtől függetlenül vannak barátaim, ha te csak szex miatt tartod valakivel a kapcsolatot az több mint bizarr, de te életed, éld ahogy neked jó!
2021. jún. 4. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!