Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem lenne?
Figyelt kérdés
Van egy srác sokat szemezünk, egymás társaságában nagyon zavarban vagyunk mosolygunk, jól eltudunk beszélgetni. Amikor találkozunk teljesen kivirulok és ő is. Senkinél nem éreztem még ilyent hogy amikor rám néz szinte érzem a pillangókat a gyomromban. Olyan érzésem van mintha ő lenne akit kerestem idáig. Neten nem beszélünk, pedig minden nap gondolok rá. (Neki és nekem is van párom) Lehetséges hogy idáig amire azt hittem szerelem az nem az volt?2021. máj. 28. 17:13
11/13 anonim válasza:
hú, pont most irtam ki egy kérdést, hogy épp így vagyok és én is 3 éve ismerem..:D Meg közben van barátom
12/13 anonim válasza:
Nekem is van aki nagyon tetszik. Bűntudatom van, mert én is úgy vagyok mint ti. Olyan szar... az egész helyzet. Pedig csak néha beszélek vele és annyi, semmi nincs. Ti hogy vagytok ezzel a dologgal? Hogy élitek meg a lelketekben? Én eszem a kefét.
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Kitartást!
Nem a legjobb érzés:( Mi annyit haladtunk hogy majdnem mindennap beszélünk messengeren,de csak átlagos dolgokról.A bókok azért néha előbújnak.Egyikönk sincs olyan helyzetbe hogy lépni tudna. Még magamnak is nehéz bevallani.Ti már beszéltetek egymással az érzéseitekről?
2021. jún. 18. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!