Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem lenne?
Figyelt kérdés
Van egy srác sokat szemezünk, egymás társaságában nagyon zavarban vagyunk mosolygunk, jól eltudunk beszélgetni. Amikor találkozunk teljesen kivirulok és ő is. Senkinél nem éreztem még ilyent hogy amikor rám néz szinte érzem a pillangókat a gyomromban. Olyan érzésem van mintha ő lenne akit kerestem idáig. Neten nem beszélünk, pedig minden nap gondolok rá. (Neki és nekem is van párom) Lehetséges hogy idáig amire azt hittem szerelem az nem az volt?2021. máj. 28. 17:13
1/13 anonim válasza:
Gondolom hogy úgysem lesz belőle semmi.
2/13 anonim válasza:
Lehet csak az újdonság varázsa, vagy alapvetően van egy kis kémia közöttetek. Mérd össze, hogy a párodnál az elején mit éreztél. Viszont, ha tényleg erősen kötődsz hozzá, akkor a párodat engedd el, ne vesztegesd az időtöket.
3/13 anonim válasza:
ezt vonzalomnak hívják. hogy lenne szerelem ha nem is ismered hahaha
4/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó 3 éve ismerem...
2021. máj. 28. 17:58
5/13 anonim válasza:
de nem beszélgettek, semmilyen kontaktus nincs köztetek
6/13 anonim válasza:
#5 de, beszélgetnek 🙃🙂 értő olvasás egyes 🤷♂️
8/13 A kérdező kommentje:
Az nem ilyen érzés volt amikor a párommal összejöttem. Volt ott vonzalom és szeretet, de ilyen nem. Azért is irtam ki a kérdésem nem éreztem még ilyent. Nem tudom leirní ezt az érzést, belenézek a szemébe és kész elvesztem, hiába vannak körülöttünk csak őt látom. 😊
2021. máj. 28. 18:38
10/13 anonim válasza:
Rózsaszín köd. Majd el mulik idővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!