Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt de még mindig kellemetlenbek érzem hogy 1-2 centivel magasabb vagyok a barátomnál

Cipő függő, alapjáraton majdnem egymagasak vagyunk én kb 1 centivel nagyobb de kellemetlennek érzem félek hogy amiket hallok röhögések az utcán nekem szánják

Mindig is hallgattam mások véleményét de nem azért mert érdekel hanem szerettem volna nekik megfelelni

Vissza térve a lényegre gáz ha én vagyok a magasabb?

2021. máj. 26. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
nem
2021. máj. 26. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
inkább te vagy a gáz
2021. máj. 26. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Egyrészt nem gáz, másrészt a kutyát nem érdekli. Biztos, hogy nem rajtatok röhögnek. De ha téged zavar, akkor nem fogod tudni elfogadni.
2021. máj. 26. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

Nem érdekel mások véleménye hanem megfelelni szeretnél nekik? Az ugyanaz, vagy még fokozottabb.

Ha ez neked ennyire fontos, akkor szakíts, legalább lesz esélye a srácnak is egy kevésbé felszínes barátnőt találni, te meg kereshetsz egy langalétát hogy a társadalom ne vessen ki magából.

2021. máj. 26. 16:23
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
En is magasabb vagyok, szerintem tobbel is mint 2 centi :D
2021. máj. 26. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Az a gáz, hogy érdekel mások mit szólnak hozzád és a döntéseidhez. Már rég ki kellett volna nőnöd ezt az ostoba megfelelési kényszert.
2021. máj. 26. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
98%

valoszinu idegen emberek azon rohognek az utcan, hogy egy csaj par centivel magasabb, mint a pasija..🤦🏻‍♀️

nem vagy te egy kicsit paranoias? senkit nem erdekel rajtad kivul.

2021. máj. 26. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki az az idegen, akinek meg akarsz felelni, szerinted van egy sablon, hogy mennyi magasság különbségnek kell lenni, és ha ez nincs meg, vagy éppen több, akkor baj van. Nem lehet ezért szerelmes az ember, lehet ideális társa egy életre? Ritka felszínes vagy!
2021. máj. 26. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer láttam Pesten egy párt, ahol a lány kb 10 centivel magasabb volt a srácnál. Igazából a kezdeti meglepedtségen túl kicsit sem érdekelt, pedig valóban furán néztek így ki (mivel ugye általában a férfi a magasabb)

El nem tudom képzelni, hogy valaki ezért kinevessen, főleg, hogy kvázi egy magasak vagytok.

2021. máj. 26. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.
2021. máj. 26. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!