Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 év után is ugyan olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év után is ugyan olyan szerelmes tudsz lenni mint a legelején?

Figyelt kérdés

Csak érdekelnének vélemenyek.

1,2 vagy 10 év után is szerelmes vagy a párodba? Vagy csak átalakul szeretetté?

2021. máj. 25. 19:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
23%
Hagyd rá. Igaz én is megugrottam már, és ugyanolyan pillangókat érzek. Sőt <3 De legyen nála így :)
2021. máj. 25. 22:25
 22/32 anonim ***** válasza:
21%
Érezni érezheted, ha behaluzod. De azok a hormonok már rég lebomlottak. Ez biológia tény, tudomány. Nem nekem kell hinni, olvass utána, tök érdekes amúgy is a téma. :)
2021. máj. 25. 22:30
 23/32 anonim ***** válasza:
86%

Jól van, akkor behaluzom, Ez kész :D

Szép estét Neked

2021. máj. 25. 22:36
 24/32 anonim ***** válasza:
65%
Látom te mindent elhiszel, amit olvasol, jár a kockacukor.
2021. máj. 25. 23:45
 25/32 anonim ***** válasza:
86%
Honnan a manóból tudná egy tanulmány, hogy mit érez valaki?
2021. máj. 25. 23:48
 26/32 anonim ***** válasza:
41%

Nem az érzésekről beszélt, hanem a hormonokról. Nagy különbség. Csak elbeszéltetek egymás mellett.

Azt mondta, hogy a hormonok lebomlanak. Tény. Mérhető. Az érzésekről nem mondta hogy elmúlnak. Azt mondta, hogy azokat már nem a hormonok keltik, és pont ezt mondta, hogy ez a jó szerinte, ez a tiszta és értékes szerelem. Nem értem, miért pontottátok le.

A hormonális szerelem az még egy kémiai reakció nagyrészt, a hormon indukálja az érzést. Ezért az a valódi és jó, ha már nem a hormon tartja fent vakon, hanem a valódi szeretet. Meg amúgy abban is vannak hormonok, de másfélék. De ez bonyolult, én nem értek hozzá.

Csak ezt akartam tisztázni, mielőtt még jobban összevesztek, hogy ugyanarról beszéltek.

Éljen a hosszan tartó, ki nem alvó szerelem! :)

2021. máj. 25. 23:54
 27/32 anonim ***** válasza:
84%
Köszönöm 26, pontosan erről beszéltem! :)
2021. máj. 26. 06:13
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
11 év után sem alakult át.
2021. máj. 26. 13:15
 29/32 anonim ***** válasza:
80%
Pont egy éve vagyunk együtt. Sőt 5 hónapja együtt is élünk, nem vagyunk már tinik, sőt közel a negyvenhez és kicsit előtte, ő kicsit utána :) . De még mindig megőrülök, ha meglátom, még mindig kívánom minden érintését, és csak mélyül, ahogy együtt élünk, hogy egyre több mindent tudok meg róla. Még akkor is, ha elhagyja néha a koszos zsepijeit, csak kilép a melegítőjéből és otthagyja a földön. :) Én ezt is szeretem benne.
2021. máj. 27. 12:27
 30/32 anonim ***** válasza:
48%
10 év után még biztos hogy szerelmes voltam, de most már 29 éve vagyunk együtt és már egyáltalán nem 🤷‍♂️ F
2021. máj. 27. 12:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!