Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Íme egy hülye kérdés :D Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Íme egy hülye kérdés :D Ha nektek nagyon tetszik valaki és nagyon vonzó külsőre és azt mondja, hogy ugyanígy érez, nem furcsa ezt magadról elképzelni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ha kölcsönös lesz valakivel a vonzalom, és én picit elolvadok az illetőtől (na jó, nagyon) olyan fura, hogy ha arra gondolok, hogy ő is így érez. Hogy tőlem így elalél :)

Van más is ezzel így? :)

2021. máj. 19. 17:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%

Sajnos többnyire biztos vagyok benne, hogy ő nem ugyanígy érez.

Ha valakitől ennyire elalélunk, akkor az valószínű a szintünk fölött van és mivel mi alatta vagyunk, ő nem fogja ezt a csodálatot érezni felénk.

Szóval sajna nem, nem hiszem el, akkor se, ha mondja. De többnyire nem is mondták. Aki mondta, attól én nem tudtam elolvadni.

2021. máj. 19. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Nekem nem furcsa. Nem ritka, hogy a másik jobban odavan értem, mint én érte. Ez különösen az ismerkedési fázisban jellemző. Ez egy kellemes érzés, különlegesnek érzed magas, de attól még az sokkal jobb érzés, ha már nagyon szerelmes vagy.
2021. máj. 19. 17:28
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát lehet félreértettél. Lehet én szerencsés vagyok, nekem eddig mindig viszonzott volt az ilyen.

Csak nehezen kezelem. Mert ahogy kapok egy bókot, vagy látom, hogy hogy vigyorog, máris olyanok tekeregnek a fejemben, hogy biztos csak ezért vagy csak azért mondta.

Ha nem érdekel az illető sokkal jobban elhiszem, hogy odavan értem, de ha megállunk és egymás szemébe mondjuk, hogy figyelj nagyon bejössz, akkor utána nekem lesz egy ilyen hülye gondolatom, hogy hogy érezhetne ugyanígy? Hogy mit eszik rajtam?

Pedig nem szoktak leköpködni a férfiak :)

2021. máj. 19. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Pont ebben a cipőben járok, számomra hihetetlen h ugyanígy bejövök neki mint ahogy én neki. Baromi jó érzés. Csak egy kicsit zúgtam bele 😃
2021. máj. 19. 17:56
 5/12 A kérdező kommentje:
4 Hát én nem kicsit. De ez mindig megvolt nálam. De most meg. Hát hiába mondja, hogy oda-meg vissza, mikor én látom, pironkodok mint szűz mari a bálban. De hogy ő mit érez:) Hogy tényleg végignéz rajtam és az is tetszik neki amit én utálok magamon? :) furcsa
2021. máj. 19. 17:59
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem hinném el, ha megtörténne, de mivel csúnya vagyok, még nem történt meg :')
2021. máj. 19. 17:59
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Nem furcsa. Megfelelő mennyiségű önbizalmam van, így bízom benne, hogy elnyerem valakinek a tetszését.

Természetesen nem veszem készpénznek, de azért nem is döbbenek le :D

2021. máj. 19. 18:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem komplexen külsővel-belsővel volt ilyen. Alapból jónak tartom magam, általában az az érzésem, hogy vagyok olyan jó mint mások. Nagyon furcsa volt viszont, hogy pont az, akit viszont mérföldekkel jobbnak találtam magamnál, ugyanígy van velem kapcsolatban.

Szerintem mindkettőnk vonzódását fokozta amúgy a másik vonzódása is.

2021. máj. 19. 18:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyenben részem, de nehezen tudnám befogadni.
2021. máj. 19. 19:47
 10/12 A kérdező kommentje:

8 Igen, belső is :) Lehet tényleg önértékelésem nincs a topon :D Mindig félek, hogy teszek olyat, vagy meglát olyat, amitől kiábrándul

9 Hogy érted?

2021. máj. 19. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!