Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Azt a nőt jegyeztétek el akit a legjobban szerettetek? HA nem, az előzőt miért nem?? Gyereketek attól lett akit a legjobban szerették?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 21:34
1/5 anonim válasza:
Nálam mindkettő igen. Számomra ő a nagy Ő, akkor is, ha nem minden tökéletes.
2/5 anonim válasza:
Soktól inkább azt kéne megkérdezni , hogy miért nem azt választotta, aki a felesége után jött...
3/5 anonim válasza:
Hosszú évekig voltam kapcsolatban.... Nagy nehezen vége lett.
Össze jöttem a jelenlegi párommal, olyat éreztem mint még soha.
Fél év után kértem meg a kezét. Aztán gyerekünk is lett
Azóta is jó minden
35//F
4/5 anonim válasza:
Nem tudom miért pontozzák le a 2-t. Igaza van. Sokan vannak úgy, hogy eljegyezték/elvették azt akibe beleszerettek, de után jött valaki, akiről úgy gondolták, még jobb lett (volna).
Ez előfordul.
Sokkal gyakrabban, mint az, hogy valakit szerettek, de mégis mást vettek el.
5/5 anonim válasza:
Nálam pont az volt, amit a 2-es ír. Majdnem 20 éves kapcsolat után jött az életembe az Igazi. A kapcsolat évek óta langyos volt, ezt mindketten éreztük már, csak lusták voltunk lépni, a gyerek miatt maradtunk együtt. Én viszont szerelmes lettem, de úgy, mint még soha, és ő az első nő az életemben, akinél azt éreztem, hogy feleségül akarom venni - pedig amúgy sosem volt számomra fontos a papír. De őt feleségemnek akarom. Mostmár a jegyesem, együtt élünk, az ex is ismerkedik már, mindenkinek jó döntés volt a szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!