Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez változhat?
Sziasztok
Szóval 3 hete ismerem a jelenlegi páromat, egy buliban ismerkedtünk meg. Jól kijövünk, aranyos srác viszont én egyelőre nem táplálok mély érzéseket iránta. Már járunk, csókolózunk, hetente találkozunk. Tudom, 3 hét még nem sok idő, de eddig akárhányszor tetszett valaki nagyon gyorsan jöttek erős, mély érzelmek is. Úgyhogy ezért lennék kíváncsi hogy ez másnál hogyan volt, mennyi idő szerelembe esni stb. (Ő az első barátom egyébként)
A válaszokat köszönömm
Első barátommal inkább csak barátok voltunk, hiába volt csók, nem volt rossz, de jó se nagyon. Jól éereztem magamat vele, de nem mozgatta meg a szívemet. Olyan másfél hónapig jártunk (kézfogás, csókon kívül más nem nagyon volt). Egyszer nem mondtuk, hogy szeretjük egymást, a szakítást is csak megbeszéltük, hogy maradjunk barátok.
Második barátommal több hét volt, mire kimondtam, hogy szeretem. De végig éreztem, hogy tetszik, a gyomromban pillangók, ha megláttam ösztönösen egyből mosolyogtam mint vadalma. Ha fogtam a kezét, megérintett szinte bizsergett, izgalmas volt. De fiatal voltam, 16 (ő fél évvel fiatalabb, 15 volt) és nem tudtam sokáig, hogy most ez a szerelem? A hormonok is nagyban közre játszottak. Majd ahogy telt az idő, tudtam, hogy igen, ez a szerelem. Mindent, de mindent meg tudtam vele beszélni, a rózsaszín köd nem múlt és a csók is lázba hozott, nem úgy mint első barátommal. Most itt vagyunk, hogy szeptemberben ünnepeljük a 10 éves évfordulónkat, 4 éve élünk együtt és még mindig ő a mindenem, ahogy neki is én :) és van egy imádott közös cicánk, aki 3 éves (még gyereket nem szeretnénk :D )
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!