Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak akik olyan szerencsétlenek mint én és még felnőtt korukra sem tudtak normális kapcsolatot találni?
Figyelt kérdés
Nagyon nincs szerencsém, pedig szerintem ez hozzá tartozna a felnőtt élethet, így még félig gyereknek érzem magam hogy nem tudtam még mindig nőt találni magamnak...
Sokan vannak ebben a helyzetben?
2021. máj. 15. 12:47
3/6 anonim válasza:
Eleg erdekes, hogy te talalni akarsz. Nem talalni szoktak a baratnoket. Es nem is szerencse kerdese. Szerintem nem lovok melle, hogyha nem valtotatsz magadon radikalisan soha nem lesz baratnod.
4/6 anonim válasza:
Már bocs, de 11-12 évesen már feláll! Nem véletlenül dugnak már sokan 14 évesen! A bénábbak is 18 éves korukra becsajoznak. Te mégis minek tartanád magad????? Mit csináltál eddig?
5/6 anonim válasza:
Inkabb makod van, mert megusztad....
36F incel
6/6 anonim válasza:
Hát igen én se találkoztam még a számomra tökéletessel, de majd egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!