Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiúnak, akivel régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiúnak, akivel régóta ismerjük egymást, megírtam neki, hogy mennyire nagyon fontos nekem (mivel, a munkája miatt kb. soha nem ér rá találkozni), és erre nem válaszolt semmit, az mit jelent? Nem érdeklem annyira? Eddig a viszonyunk baráti volt.

Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 20:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9. Miért?
2021. máj. 14. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert ritka az egyenes ember, aki vállalja a véleményét a következményekkel együtt.
2021. máj. 14. 23:03
 13/16 A kérdező kommentje:
12. És ezért vagyok hülye? Ok.
2021. máj. 14. 23:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt majd a 9es megválaszolja.

7es voltam

2021. máj. 15. 00:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Erre nagyon nehéz egyenesen megmondani, hogy: “Bocsi, köszi, ha fontos vagyok neked, de te nekem nem vagy annyira az!”.

Vagy esetleg konkrétan leírtad neki, hogy te barátságnál többet akarsz? Mert akkor valóban mindenképp illene leírnia, hogy ő viszont nem. De ha nem mondtál ilyen konkrétat, és akár csak barátian is értelmezhető, hogy fontos személy neked az életedben, akkor lehet, hogy bajban van. Lehet, hogy nem akar bunkó lenni és megbántani, nem tudja erre hogyan reagáljon, gondolkozik.

2021. máj. 15. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös. Tudjuk jól, hogy a hallgatás egy elég jól értelmezhető reakció.
2021. máj. 15. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!