Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egészséges női-férfi párkapcsolat mellérendelt vagy alárendelt viszony?
Én értem mit akar a kérdező mondani, fölérendelt alatt egy dominánst ért, én a mellérendelt kapcsolatot tartanám jónak, de ez nem igy működik, a nők bár szavakban egyenlőség pártiak, mégis a legtöbb mégis elvárja vagy legalábbis tudatalatt vonzódik a dominanciához, van persze átmenet és van aki dominálni szeretne nőként. Aki erősebb kézzel kapaszkodik a kapcsolatba, általában az lesz az alárendelt fél, ha felborulnak nagyon az arányok, főleg ha ellenkezőleg mint amit a másik fél elvárna akkor nem jön össze a kapcsolat, cagy szakítás lesz. Pl. ha nagyon hajtasz, udvarolsz egy sub csajnak akkor lefog nézni, mert neki egy kissé fölényeskedőbb, dominánsabb férfi fog kelleni ("rosszfiú").
Szóval a lényeg, attól függ te milyen kapcsolatot akarsz és hogy kivel.
#6 A házasság milliószor közelebb áll a barátsághoz mint az üzleti kapcsolatokhoz. Milyen törött képed van neked az emberi viszonyokról?
Istenem remélem hogy csak egy troll vagy, vagy egy olyan magányos, fiatal gyerek, akinek még nem volt alkalma rá hogy közel engedjen bárkit is magához. Ha voltál már életedben szerelmes, és így is ezt gondolod, az baromi kiabrandito.
17-essel értek egyet teljesen.
Én voltam alárendelt, házasságban. Jó nagy hülye voltam, meg naív és persze szerelmes. Elváltam, nem csak ez miatt, de utólag rájöttem, hogy el lettem teljesen nyomva. Igen, egy darabig jó volt így nekem, mert szerettem, meg akartam neki felelni, békét akartam, nem akartam veszekedni.
A mostani párommal viszont más. Egy éve vagyunk együtt, 2 éve váltam el, de még mindig furcsa, hogy kikérik a véleményemet, és hogy számít amit mondok, viszont nagyon jó érzés. Végre érzem, hogy fontos vagyok, hogy tényleg érek valamit és hogy szeretve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!