Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egészséges női-férfi párkapcsolat mellérendelt vagy alárendelt viszony?
Nem tudom hogy az, amit mondasz hogy összeegyeztethető a szerelemmel (vagy csak sima szeretettel) és tisztelettel.
A barátaim és társam a világot jelentik nekem, és nem tudnám azt képzelni hogy több vagyok náluk, vagy hogy alám kéne rendelniük magukat. Sőt, megtiszteltetés számomra, hogy ők is így éreznek irántam.
A feleséged, vagy leendő feleséged oldaláról szomorúnak tartom a hozzáállásodat, a te oldaladról meg szánalmasnak.
Most már csak indokolt meg, hogy mégis mi alapján tartod magad többre.
Jó tanács. Vegyél kutyát vagy macskát. Nőd így nem lesz.
Mindenképpen mellérendelt.
Egy párkapcsolatban társak vagytok, egyenlő felek. A cél az, hogy egymást segítve érjétek el a céljaitokat. Ez viszont egyáltalán nem megy, ha a másik felette áll a párjánál - egyébként miből gondolod, hogy te lennék a felé rendelt, ha még csak párod sincs? :D Jaaa, mert férfi vagy? Megnyugtatlak, neked még jó hosszú ideig marad a bal kezed mint alárendelted.
A #7 pedig Ratapintott a lenyegre.
Egy párkapcsolatban nincs főnök normális esetben. Ha mégis, honnan veszed, hogy te leszel az.
A kocsmai szintet te kezdted. Pár sor után szokta némely pasi azt hinni, hogy feljebb való, csak mert farka van.
Akkor cáfold meg amit írtam. Miért lenne jó egy alárendelt viszony? Miért te lennél a felé rendelt? Miért menne bele épeszű nő olyan kapcsolatba, ahol ő kevesebb?
Azt a normát építettem bele a személyiségembe, hogy a páromat egyenlő félként kezelem. Az értelmes embereknek ez a norma.
(#7)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!