Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy egészséges női-férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egészséges női-férfi párkapcsolat mellérendelt vagy alárendelt viszony?

Figyelt kérdés
én csakis úgy tudom elképzelni magam mellett a feleségem ha alárendelt viszonyban van velem... csakis ez tartható hosszútávon
2021. máj. 12. 22:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
jól van, képzelődjél akkor tovább szépen.
2021. máj. 12. 22:26
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Mellérendelt, aki alárendelő vagy alárendelt, az idővel akarni fogja a másik szerepet, persze vannak megalkuvók, de az uralkodó fél itt gyakran félrelép, mert nem fog tudni felnézni az alárendelt félre.
2021. máj. 12. 22:32
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerinted csak ez tartható. Egészséges, normális felfogású ember, aki a 21. században él és nem a középkorban, az egyenrangú kapcsolatot szeretne.
2021. máj. 12. 22:39
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy az, amit mondasz hogy összeegyeztethető a szerelemmel (vagy csak sima szeretettel) és tisztelettel.

A barátaim és társam a világot jelentik nekem, és nem tudnám azt képzelni hogy több vagyok náluk, vagy hogy alám kéne rendelniük magukat. Sőt, megtiszteltetés számomra, hogy ők is így éreznek irántam.

A feleséged, vagy leendő feleséged oldaláról szomorúnak tartom a hozzáállásodat, a te oldaladról meg szánalmasnak.

2021. máj. 12. 22:58
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Most már csak indokolt meg, hogy mégis mi alapján tartod magad többre.

Jó tanács. Vegyél kutyát vagy macskát. Nőd így nem lesz.

2021. máj. 12. 23:03
 6/21 A kérdező kommentje:
nem tartom magam többre úgy ahogy a beosztottjaim közül is van néhány sokkal tehetségesebb vagy akár kvalifikáltabb mint én. ezeket a szerepeket ki kell osztani hogy a rendszer gördülékenyen menjen. baráti kapcsolat mellé rendelt viszony de házasságban valamelyik félnek az alárendelt szerepet kell fölvenni. a házasság nem barátság
2021. máj. 12. 23:07
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen mellérendelt.

Egy párkapcsolatban társak vagytok, egyenlő felek. A cél az, hogy egymást segítve érjétek el a céljaitokat. Ez viszont egyáltalán nem megy, ha a másik felette áll a párjánál - egyébként miből gondolod, hogy te lennék a felé rendelt, ha még csak párod sincs? :D Jaaa, mert férfi vagy? Megnyugtatlak, neked még jó hosszú ideig marad a bal kezed mint alárendelted.

2021. máj. 12. 23:13
 8/21 A kérdező kommentje:
a 7es kitalált egy egész történetet hogy megpróbáljon engem nevetségessé tenni és a kommentek nívóját lesüllyeszteni egy kocsmai szintre... ilyenkor észreveszed magad amúgy vagy te ezt a 'normát' már teljesen integráltad a személyiségedbe?
2021. máj. 12. 23:18
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

A #7 pedig Ratapintott a lenyegre.

Egy párkapcsolatban nincs főnök normális esetben. Ha mégis, honnan veszed, hogy te leszel az.

A kocsmai szintet te kezdted. Pár sor után szokta némely pasi azt hinni, hogy feljebb való, csak mert farka van.

2021. máj. 12. 23:23
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor cáfold meg amit írtam. Miért lenne jó egy alárendelt viszony? Miért te lennél a felé rendelt? Miért menne bele épeszű nő olyan kapcsolatba, ahol ő kevesebb?

Azt a normát építettem bele a személyiségembe, hogy a páromat egyenlő félként kezelem. Az értelmes embereknek ez a norma.

(#7)

2021. máj. 12. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!