Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három gyermekkel lehet találni új párt? Létezik hogy ujra boldog legyek?
Elképesztő itt az emberi sötétség.
"ha még nem undorodsz a férfiaktól akkor nem is lehet olyan rossz a házasságod"
"gondold át, mert a gyerek az első, kb mindegy mi van nálatok odahaza"
"egy házasság azért végződik rosszul, mert a férfi cseszi el"
Hát kezeltessétek magatokat. Rossz házasságból épelméjű ember kiszáll. Nem a gyereket nézi, sőt pont hogy őt is hiszen nem ebben kell élni.
Gyávák gyülekezete
11. Kérdező nem írta, hogy mi a helyzet a jelenlegi házasságában. Szerintem ahol szerették egymást a felek és nem áll mondjuk bántalmazás, bizalomvesztés a háttérben, csak unatkozik, inkább a házasságon kellene azzal az energiával javítani, mint amennyit másról álmodozik.
Ha valaki azért nem mer lépni, mert szerinte másnak sem kellene, ahelyett, hogy azért lépne, mert annyira nem tetszik, ami most van... Ott vagy anyagilag nem tudja magát fenntartani (és mással akarná magát fenntartatni), vagy ennyire önállótlan (szorongó, "mi lesz ha... és senki nem segít") vagy kapcsolatfüggő (csak valaki mellett tudja meghatározni, ő kicsoda). Simán lehet, hogy valamelyik miatt romlott meg ez a házasság is - persze hacsak netán sosem volt jó. Álmodozás helyett inkább, ha valamelyik gyanús, az előbbieken kellene munkálkodni. Hogy azt mondhasd, a világ sem tökéletes, én sem, de itt vagyok annak, akinek így jó vagyok, mert azért vannak bőven értékeim és tudnék adni.
Aztán simán lehet, hogy ha ezt megtalálod magadban, a férjed is újra felfigyel rád. Ha 3 gyerekről gondoskodsz, biztos akad benned némi talpraesettség, nem kell ennyire leértékelni magad.
csak unatkozik, inkább a házasságon kellene azzal az energiával javítani, mint amennyit másról álmodozik.
Te hány éves vagy? 12?
Őszintén?
3 gyerek az bazira sok, kevés ember fogad így el valakit, 1 gyerekkel azért sokkal könnyebb.
De persze nem reménytelen nyugi.
14. 40 vagyok, két gyerekkel váltam 20 év után. De szerintem akkor sem szabad könnyen eldobni egy házasságot. Az "unatkozik"-ot úgy értem, hogy ha csak a szürke hétköznapok mókuskerekében magányosnak érzi magát. Mert mondjuk klasszikusan a férje sokat dolgozik, mert bezzeg ott vannak sikerei meg még nyugalom is akad, őt meg csak a gyerekek nyúzzák és nulla az énideje vagy ha van is magányos... Erre nem az a megoldás, hogy szakítok, mert igazán gondolatolvashatna vagy csak észrevehette volna, hogy már nem szólok hozzá, hanem az, hogy ráveszem, hogy minden fontosat, gyerekeket, pénzkeresést, félretéve rendszeresen legyünk kettesben újra felfedezni egymást, hogy legyenek újra közös élmények, emlékek, felnőtt barátok... stb. Minden házasságban vannak hullámvölgyek. És sokszor van, hogy előbb kell adni. És mindig kell beszélgetni.
Az más, ha a férje csalja, tiszteletlen, hazudik, folyton elbeszélnek egymás mellett, pláne agresszív, vagy bármi olyan állandó stresszforrást jelent, amit nem tud elviselni. Akkor nem mutat jó példát azzal, ha marad.
8. “ Nekem 10 év szenvedés kellett mire teljesen kicsinált a másik és úgy megundorodtam a férfiaktól hogy jelenleg eszembe sincs még egyet a nyakamba venni.”
Az a helyzet hogy én meg az ilyen teszetosza nőktől undorodok mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!