Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Három gyermekkel lehet találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három gyermekkel lehet találni új párt? Létezik hogy ujra boldog legyek?

Figyelt kérdés
3 gyermekem van. Jelenleg van ferjem is, viszont egyre rosszabb a kapcsolatunk. Nem merek lepni, mert attól félek 3 gyermekkel mar a kutyanak sem kellenek.
2021. máj. 11. 11:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Hát így valóban rettentően nehéz lesz.
2021. máj. 11. 12:03
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Szexkapcsolat akkor gondolom nem játszik
2021. máj. 11. 12:04
 3/19 anonim ***** válasza:
19%

Jaj hát akkor nem is érdemled meg. Várod a csodát, de lépni nem mersz. Ilyen emberek azt érdemlik amiért megküzdenek. ...a nagy büdös semmit.

Inkább ülsz egy fos kapcsolatban, mint válnál.

Nem három gyerekkel nem kellesz, hanem ilyen gyenge, gyáva jellemel

2021. máj. 11. 12:07
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

Bírom az ilyen rögtön támadó válaszokat, mint a 3-as. Azért nem olyan egyszerű 3 gyerekkel új életet kezdeni, persze, nem érdemes a langyosban sem maradni, de szerintem természetes, hogy az ember azért ezt a döntést alaposan átgondolja. Nem mindegy, hány évesek a gyerekek, milyen az anyagi helyzet, mi lenne a válással, ki tudják-e egymást fizetni a felek, lesz-e gyerektartás, mi lesz a közös lakással, hitellel, stb. Még jó, hogy átgondolja, az lenne a gáz, ha felelőtlenül beleugrana csak úgy egy válásba 3 gyerekkel!

Kérdező, mérlegelj, próbálj előre tervezni, mi oldható meg és mi nem, te látod tisztán a helyzetedet, elég keveset írtál, így nehéz tanácsot adni. Hány évesek vagytok, milyen idősek a gyerekek?

2021. máj. 11. 12:10
 5/19 anonim ***** válasza:
27%

Rögtön támadó? Hát butább vagy, mint a többéves átlag. Ül egy fos kapcsolatban és azon mereng, hogy merjen -e váltani Szíve szerint megtenné, de hát ugye a kor, a házasság, a gyerekek.

Hát én kérek elnézést, hogy nem tudom sajnálni azt aki magárt nem tesz semmit.

Szerintem maradjon házas, az pont jól áll neki

2021. máj. 11. 12:17
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
Lehet. Nem lesz könnyű, de van rá esélyed.
2021. máj. 11. 12:18
 7/19 anonim ***** válasza:
46%
én addig várnék, amíg minden gyerekem minimum elsős vagy másodikos lesz, mert addig lépni nem lehet tőlük és nehéz a mindennapokat is megszervezni. Utána viszont kell is lépni. Nem kell félned, mert a legtöbb válás azért van mert apuka szart se csinál otthon, csal hazaad valamennyi pénzt és ideget. A gyerektartást, családi pótlékot megkapod, legalább amikor néha elviszi, magadra is jut idő, mert míg együtt éltetek, nem kellett bébiszitterkednie.
2021. máj. 11. 12:18
 8/19 anonim ***** válasza:
12%
viszont én nem keresnék rögtön új párt. Ha most még nincs undorod a férfiaktól, akkor azt azt jelenti, hogy annyira még sem szar a házasságod. Nekem 10 év szenvedés kellett mire teljesen kicsinált a másik és úgy megundorodtam a férfiaktól hogy jelenleg eszembe sincs még egyet a nyakamba venni. Így jó, mert számomra most a nyugalom 100szor többet ér mint egy akármiylen férfi társasága.
2021. máj. 11. 12:20
 9/19 anonim ***** válasza:
54%
Van egy barátnőm, aki talált, azóta 5 gyereke van. Én kettővel találtam. Viszont gondold át nagyon alaposan, nem tudnátok-e javítani a házasságotokon, mert nem csak az a szempont, hogy te kinek kellenél, hanem hogy a gyerekek kivel tudnának kijönni és hogy dolgozzák majd fel, hogy "le akarod cserélni" az apjukat, milyen példát, férfi és nő képet visznek tovább most és ezt mire akarod cserélni. A másik, hogy legtöbbször nem a gyerekek a gond az új párnak, hanem hogy az exxel ilyen esetben nem szakíthatod meg a kapcsolatot, és az apák is sokszor észbe kapnak, kezdenek ezerrel kakaskodni a "területükért", amitől persze nem változik meg semmi, csak egy drámázós, hibáztatós, se veled - se nélküled akár évekig tartó haldoklás a vége, ahol két szék között a pad alá eshetsz. Szóval ha úgy döntesz, mégis belevágsz, mert van olyan, hogy tarthatatlan a helyzet és ez a kisebbik rossz, akkor előbb zárd le (a válás fél év onnantól, hogy beadjátok a papírokat, ha sikerül közösen megegyezni), majd szedd össze magad, alakíts ki a gyerekkel (ha neked ítélik őket) egy önálló ritmust, egzisztenciát. És majd utána a társkeresésnél sem sem teheted ki őket mindenféle párhónapos próbálkozásoknak, szóval nagyon kell logisztikázni. De semmiképp se szeretethiányból rohanj ki a piacra, hogy kinek kellesz, mert te nagyon elfogadónak érzed magad, csak legyen valaki, aki szeret. Jelentkező ugyanis biztos sok lesz, csak lehet, épp ő is bármilyen lukra akar futni, vagy lakhatási gondjai vannak, vagy erőszakos, vagy szenvedélybeteg, vagy ugyan álma egy nagy család, de csak elméletben, mert már nem tud alkalmazkodni... és még sorolhatnám. Szóval mivel nem csak magadért vagy felelős, legyél észnél.
2021. máj. 11. 12:21
 10/19 anonim ***** válasza:
47%
azért nem reménytelen. egyik férfikollégám többgyerekes anyukával jött össze. neki is volt 3 gyereke, meg nem csak vasárnapi apuka volt, hanem váltásban hol nála, hol az anyjuknál voltak a gyerekek. így egyrészt ideje is volt ismerkedni, másrészt viszont hozzátartozott az életéhez, hogy gyerkőcök is vannak.
2021. máj. 11. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!