Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három gyermekkel lehet találni új párt? Létezik hogy ujra boldog legyek?
Jaj hát akkor nem is érdemled meg. Várod a csodát, de lépni nem mersz. Ilyen emberek azt érdemlik amiért megküzdenek. ...a nagy büdös semmit.
Inkább ülsz egy fos kapcsolatban, mint válnál.
Nem három gyerekkel nem kellesz, hanem ilyen gyenge, gyáva jellemel
Bírom az ilyen rögtön támadó válaszokat, mint a 3-as. Azért nem olyan egyszerű 3 gyerekkel új életet kezdeni, persze, nem érdemes a langyosban sem maradni, de szerintem természetes, hogy az ember azért ezt a döntést alaposan átgondolja. Nem mindegy, hány évesek a gyerekek, milyen az anyagi helyzet, mi lenne a válással, ki tudják-e egymást fizetni a felek, lesz-e gyerektartás, mi lesz a közös lakással, hitellel, stb. Még jó, hogy átgondolja, az lenne a gáz, ha felelőtlenül beleugrana csak úgy egy válásba 3 gyerekkel!
Kérdező, mérlegelj, próbálj előre tervezni, mi oldható meg és mi nem, te látod tisztán a helyzetedet, elég keveset írtál, így nehéz tanácsot adni. Hány évesek vagytok, milyen idősek a gyerekek?
Rögtön támadó? Hát butább vagy, mint a többéves átlag. Ül egy fos kapcsolatban és azon mereng, hogy merjen -e váltani Szíve szerint megtenné, de hát ugye a kor, a házasság, a gyerekek.
Hát én kérek elnézést, hogy nem tudom sajnálni azt aki magárt nem tesz semmit.
Szerintem maradjon házas, az pont jól áll neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!