Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene erre reagálnom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene erre reagálnom? Balhés, kötekedő ex.

Figyelt kérdés
Párom meghívott ma egy programra ( most érkeztem haza) ez idő alatt nem a közösségi oldalt nézegettem ,de mint utólag láttam párom megosztott egy közös képet, és most meg ott várt az exétől egy mocskolódó üzenet hogy ez a gyerek napja lett volna és én elloptam?!!! És mindenféle válogatott mocskolódás kimeríti a becsületsértés fogalmát simán. Ne rajtam élje ki magát.
2021. máj. 9. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A párod megbeszélte az exével, hogy a gyerekével tölti a napot, és végül nem tartotta be az ígéretét?

Várta a gyereke, és helyette veled ment el valahova?

Ha használható tanácsokat vársz, akkor érdemes lenne őszintén, tárgyilagosan leírnod, hogy mi volt ez előzménye annak, amit az exe írt.

2021. máj. 9. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
30%

Az ilyesmi benne van a pakliban, ha valaki olyan pasassal kezd akinek már van kölyke. Ezt csomagban kaptad nyuszicsibe. Pasi+kölyök+exanyuci.

Mit csinálj? Semmit. Nem a te feladatod.

2021. máj. 9. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyerektől vettétek el a láthatási időt a közös program miatt, akkor valahol érthető a kiakadás. A stílus azért lehetett volna normális is...
2021. máj. 9. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én inkább az exférjem küldeném el a fenébe, ha sz.rik a gyerek fejére...

(Kivéve, ha te is tudtál róla, hogy ez a gyerek napja lett volna, és mégis elmentél a programra, ahelyett, hogy a párodat a gyerekhez küldted volna, hogy foglalkozzon vele, ha már megcsinálta...) (3as vagyok)

2021. máj. 9. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!