Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek Ben Affleck jó pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Ben Affleck jó pasi?

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 17:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

De, értem. Itt mindenki nagyon szeretné magát különlegesnek érezni, de nincs ehhez tartalom, ezért jönnek ilyen válaszok. Mint, amikor szűz srácok írogatják, hogy ez vagy az a színésznő teljesen átlagos.

Az is tény, hogy alkoholista. Meg az is, hogy rengeteg nő van együtt alkoholista ÉS agresszív férfiakkal is. Ő csak simán alkoholista.

Ben A. tényleg talál magának modell csajokat, csak a gyk-n lenne gondban a csajozással. Miután megkaptam, hogy nem értem, visszakérdeznék: Te nem érted ezt elég nevetségesnek?

(Egyébként egyszer volt szerencsém hasonlót megtapasztalni. Volt 2 osztálytársam, akik előadták, hogy xy szereplő az éjjel nappal budapestből milyen gáz, nem néz ki jól és a műsor is béna. Aztán, osztálykiránduláson a fővárosba mentünk és egy helyen elment az osztály előtt az illető. Na, ment a pirulás meg a szöveg, hogy mennyire jó pasi és szaladtak hozzá aláírásért.

Mondjuk, ez a 2 lány akkor még tini volt. A szomorú az, hogy itt rengeteg férfi és nő felnőttként is ilyen.)

2021. máj. 7. 03:00
 22/26 A kérdező kommentje:
Azt tanuljátok meg, hogy a nők mindig A-t mondanak és B-t "gondolnak". A tesztoszteron hiánya döntésképtelenséget okoz. (sajnos néhány fiúnál is) Ez biológiai tény. A tesztoszteron tesz magabiztossá egy férfit.
2021. máj. 7. 06:34
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem tetszik a többi nő véleménye meg nem érdekel..am helyes csak nem az esetem..
2021. máj. 7. 19:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Am meg komolyan mit vontsz le abból h van akinek nem tetszik valaki aki helyes..nekem nem szimpatikus de nem csak azért mert alkoholista..Gerald Way ( my chemical romace ) énekese is az volt mégis imádtam, na őt szívesen "megmentettem" volna..nagyon sok sztár van akit imádok( Harry Styles pl.) de az nem jelenti még h le is feküdnék velük..a legtöbb nőnek meg van a zsánere ebben semmi rossz nincs, mindenkinek más tetszik..
2021. máj. 7. 20:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem kell magabiztosság ahhoz h tudjam ki tetszik 😒..már egy gyerek n is tudja ez ösztönös mindenkinél..
2021. máj. 7. 20:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem Matt Damon jobb. Alacsonyabb, de jobb.
2021. máj. 8. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!