Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Ben Affleck jó pasi?
De, értem. Itt mindenki nagyon szeretné magát különlegesnek érezni, de nincs ehhez tartalom, ezért jönnek ilyen válaszok. Mint, amikor szűz srácok írogatják, hogy ez vagy az a színésznő teljesen átlagos.
Az is tény, hogy alkoholista. Meg az is, hogy rengeteg nő van együtt alkoholista ÉS agresszív férfiakkal is. Ő csak simán alkoholista.
Ben A. tényleg talál magának modell csajokat, csak a gyk-n lenne gondban a csajozással. Miután megkaptam, hogy nem értem, visszakérdeznék: Te nem érted ezt elég nevetségesnek?
(Egyébként egyszer volt szerencsém hasonlót megtapasztalni. Volt 2 osztálytársam, akik előadták, hogy xy szereplő az éjjel nappal budapestből milyen gáz, nem néz ki jól és a műsor is béna. Aztán, osztálykiránduláson a fővárosba mentünk és egy helyen elment az osztály előtt az illető. Na, ment a pirulás meg a szöveg, hogy mennyire jó pasi és szaladtak hozzá aláírásért.
Mondjuk, ez a 2 lány akkor még tini volt. A szomorú az, hogy itt rengeteg férfi és nő felnőttként is ilyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!